Ще строим класна стая на открито!

Share

Време
12 юни 2021, 10:00 - 17:00 ч.

Място
138. СУЗИЕ "Проф. Васил Златарски"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

На 12 юни, събота, ще изградим класна стая на открито в двора на 138.СУЗИЕ „Проф. Васил Златарски“ в София. Това е част от проекта ни „Аз съм промяната“ и цели да създаде пространство за активно учене навън на учениците, за срещи с представители на институции, бизнес, за забавление и за представяне на изкуство.
За да се случи това, ще са ни нужни здрави и сръчни хора, с които да сглобим конструкцията. Каним ученици, родителите им, хората от квартала, всички, които искат да станат част от създаването на ново споделено място за учене и забавление.
Важно! Търсим поне 7 мъже или жени, които имат възможност и опит в леки монтажни и ремонтни дейности, могат да носят тежко, да боядисват и т.н.
Ние ще осигурим необходимите материали, храна и напитки за всички, както и аптечка. Ще работим при спазване на изискванията за трудова безопасност.
Всички ще получат сертификат за участие в доброволческа акция.
Моля, заявете своето участие, като оставите име и координати, и задайте, ако имате въпроси, на имейл адрес: safeplaygrounds.sofia@gmail.com. Пишете ни и на лично съобщение, но потвърдете по имейл.
Сборен пункт на акцията: пред входа на училището в 10 часа на 12 юни, събота!
Благодарим ви предварително!
Акцията се организира в рамките на проект „Аз съм промяната“ на Сдружение „Безопасни детски площадки“ в партньорство с район „Слатина“, Столична община .Той сe финансира от програма „Кризата като възможност“ на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

Текст и илюстраци: 138. СУЗИЕ „Проф. Васил Златарски“СО – район Слатина и Сдружение Безопасни детски площадки
Закупуване на билети онлайн:

Източник: Сдружение Безопасни детски площадки
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
1 юни 2021 - 30 юни 2021 г., През целия ден ч. - Месец на семейните предизвикателства

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!