Курсове по състезателна математика – онлайн среща с менторите

Share

Време
17 септември 2021, 19:00 ч.

Място
Работилничка за умения "Моливия"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 7+, 8+, 9+ год. уточнете при организаторите лв.

Скъпи родители,

На 17.09 (петък) от 19.00 ч. ще се състои онлайн среща с менторите на групите, в която ще имате възможност да се запознаете с тях, да научите повече за методиката на преподаване, както и да зададете Вашите въпроси.

Ако проявявате интерес към нашите курсове по състезателна математика, го заявете чрез попълването на следната форма:
Ние ще се свържем с Вас за предоставяне на пълна информация за курса, както и линк към срещата.
Занятията ще се провеждат в два модула по 15 урока, всеки с времетраене от 2 астрономически часа със съответните почивки. Цена за модул – 360лв.
Курсовете стартират на 3 октомври, провеждат се събота (9.30 – 11.30 ч. за първи клас и 11.45 – 13.45 ч. за втори клас) и неделя (9.30 – 11.30 ч. за четвърти клас и 11.45 – 13.45 за трети клас) и общата им продължителност е цяла учебна година.
Надяваме се на максимална възможност за присъствено обучение, като в този случай, съобразявайки се с индивидуалните предпочитания, запазваме хибридния модел на провеждане на занятията!
Това дава възможност да се включат и деца извън София, тъй като и при присъствената форма организираме пълноценна връзка от разстояние.

За повече информация може да се свържете с нас чрез съобщение тук в страничката ни или да позвъните на 0885641018.

За всички малки математици!

И тази учебна година продължаваме с курсовете по състезателна математика!
Разширихме своя екип от млади ментори – ученици и бивши възпитаници на СМГ. Смятаме, че именно те са една идея по-близо до децата и допълват мотивацията им чрез личен пример и свободно общуване.
Отделни групи за 1, 2, 3 и 4-ти клас
Малки групи до 10 деца
Присъствена форма на обучение, когато е възможно
*Съобразявайки се с притесненията на родителите, във времето на присъствена форма, обучението запазва отработения хибриден модел.
Запознаване с основна математическа терминология на английски език – изключително необходимо за по-големите деца с амбиции за явяване на престижни международни математически олимпиади и турнири.
Уютно и приветливо по детски местенце, мотивация и свободно общуване.
Очаквайте съвсем скоро линк към Гугъл форма за заявяване на интерес. Ще се свържем с Вас за предоставяне на възможност за включване в онлайн представянето на курсовете и менторите.
В следващите дни тук, на нашата страничка, ще можете да се запознаете и с визитките на всеки един от нашите четирима ментори – млади, креативни и вдъхновяващи!

Курсовете обхващат цялата учебна година, като са разделени на няколко модула. Стартират октомври месец, за да придобием представа за началото на учебните занятия и да съобразим формата на обучение. Надяваме се на максимална възможност за присъствено провеждане!

Текст и илюстрация: Работилничка за умения „Моливия“
Закупуване на билети онлайн:

Източник: Работилничка за умения "Моливия"
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
30 септември 2021 г., 18:30 - 19:30 ч. - Безплатни демо уроци по роботика и програмиране за ученици 1-12 клас

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!