Детски Великденски концерт в Лунапарка

Share

Време
3 май 2021, 11:00 - 12:30 ч.

Място
Парк Боби и Кели

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 2+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0-28 лв.

Всички емоции и забавления, които само Лунапарк Боби&Кели може да ти подари, са оцветени с най-веселите цветове на най-завладяващия и очакван празник – Великден. Атракциони, песни, танци, игри и най-яката музика с водещите на Радио Усмивка те очакват през целия ден на 1, 2 и 3 май.

Ела на 1-ви, 2-ри или 3-ти май и вземи билет за неограничена игра по всички атракциони. С номера на закупеният билет участваш в празничната томбола на #ЛунапаркаНаСофия Боби&Кели, за големия великденски подарък – СПА УИКЕНД за двама в хотел „България“, Велинград. Ще изтеглим по един печеливш за всеки от празничните дни.

Програма на събитето:

Събота, 1 май
11:00 – 12:00 ч. – Детски Великденски концерт
Пригответе се за много игри и награди с водещите на Радио „Усмивка“- Вили и Давид! Танците и музиката са подсигурени от гост изпълнителите: Балетна школа „Алегрета“, Вокално изпълнение „Старец“ и Студио Модерен балет „Цветни мечти“ от Национален дворец на децата.
12:10 – Томбола
Награда: СПА УИКЕНД за двама в хотел „България“, Велинград.

Неделя, 2 май
16:00- 17:00 ч. – Великденски поздрав
Ще ни забавляват с празничната си програма – Вокална група „Канарчета“, а водещите на Радио „Усмивка“- Вили, Давид и Любо ще подгряват с много игри и още толкова много награди, разбира се за най-добрите!
17:10 – Томбола
Награда: СПА УИКЕНД за двама в хотел „България“, Велинград.

Понеделник, 3 май
11:00 – 12:00 ч. Закуска за ушите на живо, с Петър Писарски и Ивка Усмивка. Ще слушаме и Вокална група „Смехоранчета“, разбира се и тях на живо.
12:10 – Томбола
Награда: СПА УИКЕНД за двама в хотел „България“, Велинград.

Регламент за участие в томболата:
1. Ела в Лунапарк Боби&Кели до 12:00 ч. на 01.05 или 03.05 или до 17:00 ч. на 02.05.
2. Купи билет за неограничена игра онлайн или на място на касата в Лунапарка. С номера * на закупеният билет, ще участваш в празничната томбола.
* Номерът на билета е серийният номер на гривничката, която ще получиш на място в Лунапарка. Всеки посетител, закупил билет за неограничена игра по атракционите, получава гривничка.
3. В посочените в точка 1 часове, бъди близо до сцената в Лунапарка, защото ще изтеглим една от всички поставени гривнички. Това може да си ти!

Достъпът в Лунапарка е безплатен, заплаща се ползването на атрационите. Придружителите заплащат само в случай, че желаят да използват атракционите заедно с детето и детето е по-голямо от 3 г.
Виж повече за билетите в Лунапарка тук: https://www.parkbobykelly.bg/bileti/

Билет за неограничено ползване на всички атракциони Цена на билета 28 лв./дете. Виж какво включва билета от тук: https://www.parkbobykelly.bg/…/bilet-neogranicheno-za…/

В случай, че закупиш билета онлайн получаваш и подарък Голямо шоколадово яйце Kinder Surprise Maxi с играчка. Офертата е валидна до 29. април за всички билети закупени онлайн за дните 1-ви, 2-ри или 3-ти май.
Купи онлайн билет оферта Великден от тук:https://www.parkbobykelly.bg/velikden-lunapark-boby-kelly/

Ваучера „Първото посещение“ за 50% отстъпка от цената е ВАЛИДЕН и не е съчетаем с офертата за Великден атракциони+подарък
Вземи ваучера от тук: https://www.parkbobykelly.bg/bileti/vaucher/
Продажба на билети онлайн или на касата на Лунапарка.
При покупка на билет от касата на Лунапарка в деня на посещението офертата Великден атракциони + подарък Голямо шоколадово яйце Kinder Surprese Maxxi, няма да е валидна.

Текст и илюстрация: Park Boby&Kelly – Парк Боби и Кели – Патиланци
Закупуване на билети онлайн:

Източник: Park Boby&Kelly - Парк Боби и Кели - Патиланци
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
29 септември 2021 г., 18:30 - 20:30 ч. - Лятно кино за деца в Парк-театър "Борисова градина": Пес Патрул: Филмът

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!