Бебешка Музикална Работилничка – сряда

Share

Време
29 септември 2021, 10:00 - 12:00 ч.

Място
FOX Book Café

Категории

Подходяща възраст   
Цена
0+, 1+, 2+, 3+ год. 15 лв.

Имайте предвид, че за да се чувстваме максимално комфортно, ще направим малка група от 5 деца и ще проведем заниманието на долния етаж.
Моля, носете си собствени дрънкалки и дървени инструменти (напр. лъжички)

В случай, чe се съберат по по-малко от 3 деца в група, събитието ще започне в 10:30 – ще обявим подобна промяна предварително в събитието.

FOX Book Café съвместно с ПРОЩЪПУЛНИК – Първа бебешка музикална работилничка каним най-малките Лисичета и техните родители на музикално занимание.
– За кого е подходяща? За деца от 6 месеца до 3 години.

– Какво е музикалната работилничка? Това е място, където се научаваме да общуваме с децата по още един различен начин, където децата се забавляват и където се създава публика с добър музикален вкус.
Заниманието трае около час. Всички се събуваме – деца и родители. Носете нещо любимо за пиене на вашето лисиче-прощъпулниче за нашия специален миг на музикален „почивник“ в средатата на заниманието.

– Как става записването?
Влизате в дискусията на това събитие и се записвате с коментар под публикацията, в която пише „Тук се записваме за х часа“.

– Ами ако съм се записал, но не успявам да дойда?
Пишете коментар в публикацията, в която сте се записали, за да може друг да се възползва от мястото. Благодарим за разбирането!

Мария Момирова, създателят на ПРОЩЪПУЛНИК – Първа бебешка музикална работилничка, развива слуха на децата към добрата детска песен, класическата музика и автентичния български фолклор и неравноделните тактове.
Повече информация какво представляват заниманията на музикалната работилничка, можете да прочетете тук – https://momichetata.com/…/rabotilnicaa-muzikalni-ceniteli…

Музикалното забавление се провежда във FOX Book Café – повече от книжарница, новата гореща точка в сърцето на София със стремеж да се превърне в културен център. В така нареченият Лисичарник царува уют и спокойствие. Създадено от две Лисици и любовта им към изкуството, музиката, книгите, хубавото кафе, FOX Book Café е мястото, подкрепящо всякакви полезни, интересни и образователни инициативи, включително и такива подкрепящи и спомагащи детското развитие.
Кафе-книжарницата разполага с богат избор на студени и топли напитки, солени и сладки изкушения. Много от нещата са домашни и се предлагат и веган опции.

Елате на едно музикално пътешествие за Лисичета!
Ограничен брой места: 5 деца
Вход: 15 лева на дете
отстъпка за второ дете в семейството
(Входът за събитието се заплаща само в брой, не се приема плащане с карта!)

Текст и илюстрация: FOX Book Café и Прощъпулник – Първа бебешка музикална работилничка

Коментари
Закупуване на билети онлайн:

Източник: FOX Book Café
Предстоящи събития на това място:

27 октомври 2021 г., 10:00 - 12:00 ч. - Бебешка Музикална Работилничка – сряда


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
23 октомври 2021 г., 10:30 - 13:00 ч. - Направи си сам от тоалетни ролки

Коментари през Facebook

Leave A Comment

ПоПоТам - откривайте!