Тръгни на турне с Тролчетата и спечели награди!

Share

Дългоочакваното завръщане на Тролчетата на големия екран вече е факт! В Тролчета: Турнето фантастичните забавни същества, покорили сърцата на милиони зрители, ще се впуснат в нови музикални приключения, за да открият неподозирани светове и защитят хармонията в света. А ние ви каним да се включите в нашата игра с награди от филма!

ИГРА:

Играта се провежда във фейсбук страницата на ПоПоТам на адрес: https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/2831585433738896. Участниците трябва да отговорят на следния въпрос, като изберат за верен един от трите отговора:

Как се казва бащата на Кралица Барб?

а) Крал Траш
б) Крал Хеви
в) Крал Пънк

НАГРАДИ

Четирима от участниците, избрани на случаен принцип, ще получат следните награди, по една за всеки печеливш:

1 бр. детска тениска Попи

1 бр. чанта Попи

1 бр. светещо йо-йо

1 бр. ключодържател

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА      

Период на играта: от 1 до 7 октомври 2020 г. включително. Резултатите ще бъдат обявени на 8 октомври 2020 г. във фейсбук страницата на ПоПоТам, в коментар към поста на играта: https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/2831585433738896
и в сайта на ПоПоТамhttp://popotam.bg/archives/58095, в края на тази публикация.

Печелившите трябва да се свържат с нас чрез съобщение във Фейсбук или на имейл: info@popotam.bg до 10 октомври 2020 г. включително за уточняване получаването на наградите. Ако печеливш не се свърже с екипа на ПоПоТам до изтичане на крайния срок, неговата награда ще бъде предоставена на друг участник, изтеглен с нов жребий измежду неизбраните при първия жребий участници.  

В играта могат да участват всички лица, които не са служители или близки на организаторите от ПоПоТам и Форум Филм. Децата до 18 г. се представляват от родителите си.  

Куфеем на Тролчета: Турнето от 2 октомври в избрани кина нa 3D! Да се заредим предварително с вдъхновение от официалния трейлър на филма:

Повече за филма:

ТРОЛЧЕТА: ТУРНЕТО
TROLLS WORLD TOUR                                                                  __

Жанр:                                                Анимация, музикален
Режисьор:                                        Уолт Дорн и Дейвид П. Смит
Продуцент:                                      Джина Шай и Кели Кууни Силела

Четири години след като покориха сърцата на милиони зрители с музикалния си хит Тролчета, DreamWorks Animation ни канят да се завърнем в невероятно приветливия и фантастичен свят на тролчетата със свръхочакваното звездно продължение Тролчета: Турнето.

Новото приключение ще отведе познатите ни и обичани герои далеч отвъд пределите на „родната сцена“, която до този момент те познават като единствена. Попи и Клон откриват, че са част само от едно от общо шест различни племена от тролчета, разпръснати в шест различни земи и отдадени на шест различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – всеки толкова различен и атрактивен, колкото и самите тролчета, които ги изпълняват.

И техният свят изведнъж става по-голям, доста по-шумен и опасен. Кралица Барб, която е част от кралското потекло на хард-рока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар!  Със съдбата на света, изложена на риск, Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да „измете“ всички от сцената.   

Режисьори на филма са Уолт Дорн и Дейвид П. Смит, а продуценти са Джина Шай и Кели Кууни Силела.

Куфеем на Тролчета: Турнето от 2 октомври в избрани кина нa 3D.

Победители в играта

На 8 октомври 2020 чрез жребий бяха изтеглени победителите в играта. Това са:

  1. Жанета Койчева – печели 1 бр. детска тениска Попи
  2. Петрана Георгиева – печели 1 бр. чанта Попи
  3. Natalia Hristova – печели 1 бр. светещо йо-йо
  4. Kamelia Vangelova – печели 1 бр. ключодържател

Честито на победителите! До нови срещи с игрите на ПоПоТам!

Коментари

One Comment

  1. ЗояМихайлова-Reply
    02.10.2020 at 10:01

    А Крал Траш

Leave A Comment

ПоПоТам - откривайте!