Станете част от легендата за Мулан и спечелете награди

Share

През септември кината ни канят на приказно приключение с новата игрална екранизация на поемата за момичето-воин Мулан, позната ни от емблематичния анимационен филм на Дисни. Пред очите ни ще се разкрие магичен свят на епични битки и впечатляващи личности, свят на герои, готови на саможертва в името на висок идеал. Станете част от легендата за Мулан само в кината на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия, а ние ви предлагаме да участвате в нашата игра за страхотни награди от филма!

ИГРА

В коментар към поста на играта във Фейсбук отговорете на следния въпрос:
Кой от героите във филма „Мулан” се казва Хуа Юн?
а) Бащата на Мулан
б) Предводителят на нашествениците
в) Това е мъжкото име, което приема Мулан
Наградите ще бъдат изтеглени с жребий измежду участниците, дали верен отговор. Адрес на играта във фейсбук: https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/2813337785563661

НАГРАДИ

Ще бъдат раздадени общо три награди, като победителите ще бъдат изтеглени чрез жребий измежду всички участници в играта.

–          1 брой тефтер;

–          2 броя чанта

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА      

Период на играта: от 11 до 18 септември 2020 г. включително. Резултатите ще бъдат обявени на 19 септември 2020 г. във фейсбук страницата на ПоПоТам, в коментар към поста на играта: https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/2813337785563661
и в сайта на ПоПоТам: http://popotam.bg/archives/57636, в края на тази публикация.  

Печелившите трябва да се свържат с нас чрез съобщение във Фейсбук или на имейл: info@popotam.bg до 22 септември 2020 г. включително за уточняване получаването на наградите. Ако печеливш не се свърже с екипа на ПоПоТам до изтичане на крайния срок, неговата награда ще бъде предоставена на друг участник, изтеглен с нов жребий измежду неизбраните при първия жребий участници.  

В играта могат да участват всички лица, които не са служители или близки на организаторите от ПоПоТам и Форум Филм. Децата до 18 г. се представляват от родителите си.  

Изживейте легендата Мулан само в кината на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия. Ето и вдъхновение от официалния трейлър на филма, озвучен на български език:

Победители в играта

На 19 септември 2020 г. чрез жребий бяха изтеглени тримата победители в играта. Това са

Lora Silvieva Lyubenova – печели тефтер

Iliana Dimitrova – печели чанта

Stoian Bibishkov – печели чанта

Честито на печелившите! Благодарим на всички за участието и ви пожелаваме успех в следващите ни игри! Следете сайта на ПоПоТам и страницата ни във фейсбук, коментирайте и печелете награди!

Коментари

Leave A Comment

ПоПоТам - откривайте!