ПОЛЕЗНО

17
ян.

Логически загадки за деца 3

Тук можете да намерите отговорите на загадките в рубриката #Неделна_загадка, която ПоПоТам публикува на страницата си във Фейсбук: facebook.com/popotam.bg през 2021 г.

3
юни

Летни училища, занимални, лагери, ваканция 2021

Събрахме колкото можахме тук летни занимания за деца: занимални, курсове, лагери, ателиета, ще добавяме и още. Имате доста голям избор – нали през ваканцията ученето, творенето, общуването не трябва да спират, а просто да са още по-забавни!

7
май

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 8 – 9 май 2021 в София

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни за великденските празници 8 – 9 май 2021 г. в София.

4
май

Първата онлайн платформа в България, посветена на историята на изкуството и детското творчество

Artkidbox.com e интерактивна образователно-творческа платформа, която включва иновативни и интердисциплинарни подходи за представяне на изкуството пред детска аудитория. Малчуганите имат възможността да се запознаят с най-известните художници и техните творби по интересен и увлекателен начин.

30
апр.

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 30 април – 4 май 2021 в София

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни за великденските празници 30 април – 4 май 2021 г. в София.

24
апр.

С децата на разходка сред природата в София и околностите: Западен парк

Днес ще ви ви заведем в неотдавна обновения и втори по големина софийски парк, простиращ се върху над 2 квадратни километра площ – Западен парк.

23
апр.

Къде да отидем с децата през почивните дни? Събития за деца и родители на 24 – 25 април 2021 в София

За всички деца и родители, които биха искали да посетят спектакъл, образователна работилница или друго забавление на открито, закрито или онлайн, е нашият обзор на безплатните и достъпни събития за деца и родители в почивните дни 24 – 25 април 2021 г. в София.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!