YBC Лятно училище София 2020 / The Summer School Sofia 2020

Share

Време
1 юни 2020 - 9 септември 2020, 8:00 - 18:30 ч.

Място
бул. "Скобелев" 27

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. лв.

Обявяваме записване за лятно училище за деца от 6 до 14 г. В програмата са включени дисциплините Art & Design, Програмиране и Роботика, изучаване на Английски език, Wellness програма за здраве, мини екскурзии на открито. Старт на училището: 01.06.2020 г.

НЕОБИКНОВЕНОТО УЧИЛИЩЕ …
Лятно училище на School & School е необикновено място за образование и забавление. Място, където децата имат уникалната възможност да намерят, чрез изкуството и дизайна, астрономия, градинарство, йога и още много други фини, приложни и технически науки, своя талант и страст към определена дисциплина, но също така да научат втори или трети език по изцяло нов и забавен начин. Нашето лятно училище е мястото, където изучаването на дисциплините на бъдещето се превръща в удоволствие, защото децата намират смисълът за себе си в ученето, защото забавлението и работата чрез проекти вървят ръка за ръка.

В лятното училище по роботика и програмиране, децата имат възможност да учат дисциплините на 21-ви век, да научат основите на информационните технологии, game design, програмиране и роботика с фокус върху научните изследвания, дизайна, развитието, тестването и изпълнението чрез практически Τechno-дейности, а по-късно и чрез технологи у дома.

–––––––––––––––-
ЛЕТНИ ПРОГРАМИ:
1. Роботика и програмиране
2. Изкуство и дизайн
3. Health & Wellness Program
4. Little Harvard + английски
–––––––––––––––-
ДАТИ за лятното училище:
1. Срок: от 01. 06 до 12.06. 2020
2. Срок: от 15.06. до 26.06. 2020
3. Срок: от 29.06. до 10.07. 2020
4. Срок: от 13.07. до 24.08. 2020
5. Срок: от 27.07 до 07.08.2020
6. Срок: от 10.08 до 21.08.2020
7. Срок: от 24.08 до 04.09.2020
–––––––––––––––-

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЯТНОТО УЧИЛИЩЕ:
Максимален брой участници в група: 9
Продължителност: 2 работни седмици (10 работни дни)
Часове на фонда: 40 часа образование + 30 часа забавление
Класове: понеделник-петък
Посрещане за деца: от 08:00 до 09:00 ч.
Занятия: 09: 00h – 13: 00h
Удължен престой: от 13: 00 ч до 16:00 ч.
Health Programe: 16: 00h – 17: 00h
Напускане на училището: 17.30 – 18.30
Възраст: 6 до 14 години.
Групи за обучение: Те се формират от възрастта и нивото на знанието. Възможно е образуване на смесени групи.
Език: Паралелно се преподават часове на български и английски език, в зависимост от средното ниво на цялата група.

СРОК НА ПРОГРАМАТА
Един пълен цикъл продължава 2 седмици (10 работни дни), с възможност за удължаване по желание на детето / родителя. Възможно е да присъствате минимум 5 дни (плаща се половината такса). Работата с деца включва комбинация от дейности на открито (посещения в галерии, природни забележителности, спортни занимания, музеи) и закрито (творчески работилници, изкуство, здраве, sport, литература / поезия и др. култура), всичко това с акцент върху дисциплината, която интересува Вас и детето.

ЦЕНА
Разходи за един пълен цикъл (2 седмици-10 работни дни) за роботика и програмиране, изкуство и дизайн и Little Harvard + английски език, с включен транспорт за горепосочените дейности, учебни пътувания, инструктори, напитки и закуска е: 420 лв. В цената е включен и пълен учебен и проектен материал, с който децата ще работят по време на лятното училище.
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА: 640 BGN за записани до 30.04.2020 за комбинирано посещение на всички програми и престой през целия месец (20-21 работни дни) с включен транспорт до горните дейности, учебни турове, инструктори, топли и студени напитки и закуска.

ХРАНЕНЕ
Разнообразна и здравословна храна, плодове, топли и студени напитки се осигуряват през целия ден от училището, от кетъринг компания.
Забележка: Децата могат да носят храна със себе си, ако имат специални изисквания или специални нужди (диетични и т.н.).

Повече за: ART & DESIGN School за деца и тийнейджъри ⏰✏️❤️.
School & School е различно училище за изкуство и дизайн за деца и тийнейджъри! Място, където изкуството е вдъхновено от въображението! Във всички наши програми за изкуство и дизайн, ученето, забавлението, работата по проекти вървят ръка за ръка. По време на курса децата имат възможност да открият някои от най-въображаемите и иновативни начини да изразят собствените си вътрешни чувства и наблюдения чрез художественото изкуство. Осъзнавайки, че по-малките деца влизат в класната стая, за да намерят отворен и насърчаващ свят и среда, пълна с възможности, създадохме училище, пълно с любов към художественото изразяване.
Ръководени от професионални художници, децата фантазират, проектират, създават и изграждат, както и се запознаят с историята на изкуството, принципите на стила, материалите, процесите на практиката, с което малките художници се превръщат в процъфтяващ дизайнер от световна класа.

КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНТИ, РАЗВИТИ ОТ НАСТОЯЩАТА ДИСЦИПЛИНА:
• Културология
• Дигитална компетентност
• Емоционална интелигентност

Повече за SCHOOL OF ROBOTICS & PROGRAMMING за деца и тинейджъри⏰✏️❤️
В класовете по Програмиране и Ρоботиката, децата имат възможност да изучават специалности от 21-ви век, да изучават основите на компютърните науки, програмирането и роботиката с фокус върху научните изследвания, проектирането, тестването и изпълнението чрез работа в училище, но и у дома.
🎯Целта на курса е да въведе децата в света на съвременните технологии, за да се разширят перспективите им, да посочи предизвикателствата, но й възможностите от технологичния напредък, да се изяснят технологиите и тенденциите, които ще бъдат около нас много скоро. Програмата има за цел да научи децата да преодоляват предизвикателствата в областта на науката, компютърните науки, инженерните науки и математиката. Да ги накара да осъзнаят, че те са тези, които могат да създадат, а не да са само консуматори. Да осъзнаят, че те могат да проектират по-добро бъдеще в полза на цялото човечество. Ние вярваме в това! Децата са насърчавани да мислят критично: как и защо дизайнът на проекта трябва да бъде адаптиран към променящите се условия в бизнеса и в живота, като постоянно им се напомня за важността на опазването на околната среда, пестенето на енергийните ресурси, нуждата от ергономичен дизайн за всичко, което създават, насърчават се да създават иновативни решения и интелигентни технологии, които улесняват живота и работата на човека.

Ключови компетенции, придобити от дисциплината:
Технически компетенции,
Дигитална компетентност,
Комуникация на чужд език.

Повече за SCHOOL of HEALTH & WELLNESS за деца и тинейджъри:
Програма в която децата откриват да постигнат физическо, емоционално, интеректуално, социално здраве. Стратегически план насърчаващ цялостното здраве на децата. Разглеждане на хранителни програми, упражнения за здраве и управление на стреса, създаване на предпоставки за качествен живот.

Здравето е динамично непрекъснато променящо се състояние, което засяга способността на индивида да функционира оптимално. A Уелнес е програма е персонализиран процес, чрез който децата правят информиран избор за по-добрия за тях начин на живот.

В края на програмата, децата разбират, че yелнес е постижимо за всички. Тя се постига от всеки човек, който живее в контекста на своите приоритети, способности и ограничения.

Πовече за LITTLE HARVARD & English
School & School e мястото за на мултидисциплинарно образование с фокус върху откриването и развитието на таланта и потенциала на децата. School & School посветено на изучаването на научните дисциплини на 21-ви век! Фокусът е винаги върху програми, които според гобалната научна общност, ще бъдат тенденция в следващите 10-20 години. Целта е децата да получават знания, с които ще бъдат по-компетентни и конкурентоспособни на все по-взискателните регионални и международни бизнес и трудови пазари. Редом с практическите дейности, децата изучават език.
Програмите на School & School се основават на мулти интелигентността (модел на Х. Гарднър). Мултидисциплинарното училище е различно място, където образованието е подчинено на наблюдаване, откриване и развиване на таланти при децата. School & School е посветена на бъдещето и интеграцията на таланта на децата.
Място, където, в допълнение към доброто прекарване на времето, децата изучават дисциплините на 21-ви век.
Ключови компетенции, които развиваме в School&School
01. #Научна компетентност,
02. #Математическа компетентност,
03. #Технологична компетентност,
04. #Компетентност в областта на цифровите технологии,
05. #Културно изразяване,
06. #Холистичен подход в ученето,
07. #Междуличностна комуникация,
08. #Комуникация на майчин език,
09. #Комуникация на чужд език,
10. #Предприемаческа компетентност.

______________________________________________________________________________
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
• Резервация на мястото се потвърждава от регистрацията и плащането на първия модул (1 месец) чрез плащане в училищната сметка BG73UNCR70001523729076 Младежки Бизнес Център.• Плащането се извършва месечно и се извършва до 10-то число на текущия месец, като се плаща на училищната сметка BG73UNCR70001523729076 Младежки Бизнес Център.• Отстъпка за родители за две или повече деца (5% за дете), за две или повече програми на които присъстват, отстъпката е 5% (на тема).
_____________________________________________________________________________
КОНТАКТ:
За допълнителна информация ни пишете на адрес: schoolandschoolsofia@gmail.com, Viber, месинджър @schoolandschoolsofia или да ни потърсите на: 0887865003.

Текст и илюстрация: YBC
Закупуване на билети онлайн:

Източник:
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
17 май 2021 - 29 октомври 2021 г., 8:30 - 16:30 ч. - Лятна еко занималня

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!