Детски куклен театър в The Mall: Свинарят

Share


Време
10 ноември 2018, 11:00 - 13:00 ч.

Място
The Mall

Категории

Подходяща възраст   
Цена
3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Всяка събота The Mall представя за малките зрители куклени спектакли с вход свободен.

Програма за септември 2018:

03.11

ДКТ Сливен – „Малкото джудже“

Гората е обхваната от пламъци. Само малкото джудже Якоб може да я спаси, но дали ще го направи? Ето че с малката, но полезна помощ на горските животни, то се изправя срещу две стихии едновременно. Първата е природата и нейната мощ, а втората е вътре в него. Дали ще преодолее себе си в името на една по-висша цел? Елате, за да видим това незабравимо поучително приключение на малкото джудже Якоб!!!

10.11

ДКТ Габрово – „Свинарят“

 Историята за капризната принцеса и принца, скрит под одеждите на кралския свинар, ще разкажат актьорите Радостина Андреева, Богдан Богданов и Атанас Филипов, който дебютира на габровска сцена, след като вече е част от трупата на театъра.

Драматург и режисьор на спектакъла е Теменужка Коларова. Предложеният от нея по-различен прочит на популярната приказка дава  са тези от нас, които намират сили да простят.

17.11

ДКТ Ямбол – „Котаракът в чизми”

Спектакълът „Котаракът в чизми” е съвременен вариант на класическата приказка. Историята на умния и находчив котарак е разказана с много динамика и чар. Принципът на постановката – “Игра на театър” – очарова малкия зрител и го приобщава активно към действието на разказваната история. За да го доведе до щастливата развръзка – обичания от всяко дете финал на приказката.

24.11

Театър “Дани и Деси”   – „Медени приказки“

Продавачка на мед търси да продаде своите гърненца с мед, но се оказва, че е попаднала при децата и тогава тя решава да им разкаже любимите приказки от своето детство. Изведнъж пред очите на децата от дрехите си тя прави сценографията , а от 9 гърненца за мед сътворява 18 горски животни- герои в приказките, които разказва. Спектакъл изграден изцяло на импровизацията и непосредственото общуване с публиката. Едно забавление, в основата на което са класическите български приказки ”Работна Мецана” и „Лакомото мече”.

Текст и илюстрация: The Mall


Закупуване на билети онлайн:

Източник: The Mall
Предстоящи събития на това място:

30 март 2019 г., 11:00 - 13:00 ч. - Детски куклен театър в The Mall: Стават чудеса


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
9 март 2019 - 24 март 2019 г., 10:00 - 22:00 ч. - Сглоби с LEGO в Bulgaria Mall

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!