SoFest 2019 с безплатна детска програма

Share


Време
15 юни 2019 - 16 юни 2019, 10:00 - 17:00 ч.

Място
Кино Кабана

Категории

Подходяща възраст   
Цена
год. 0 лв.

Тази година SoFest ще предложи богата уикенд културна, образователна и много забавна детска програма. През двата дни от 10:00 до 17:00 часа в Кино Cabana всички детски събития са вход свободен!

На 15-ти юни от 11:00 часа детската програма на SoFest ще започне с театрално представление на „Театрално студио Смехурко“, гр. Банкя, с режисьор и ръководител Цвете Лазарова. Постановката, която ще представят „Смехурковците“ е „Принцесата и Мечокът“. Това ще е един вълшебен театър за деца от деца.

„Music play“ ще се включат с Музикално ателие, с което ще покажат на всяко дете какво е да си весел музикант. Всеки ще има възможност да получи своят първи урок на музикален инструмент или просто да посвири заедно с професионални музиканти.

Чрез ателието на „Роботика“ децата ще се докоснат до алгоритъма на програмирането, като същевременно се забавляват, играят и експериментират с вече създаден робот.

С развиващите методи на забавните и образователни игри на Монтесори ще бъде стимулирана креативността на децата както и капацитета им да се справят сами.

Децата ги очакват и „Био игри“. Това е ателие, което създава интерактивни преживявания, вдъхновени „от“ и „за“ природата. Чрез симулации, моделиране, експерименти, ролеви игри, творчески дейности децата ще се научат на уважение и любов към природата.

Не по-малко интересно и увлекателно ще е ателието на “Забавна математика”. Чрез остроумни, грабващи и ефективни подходи, малчуганите ще са поставени в позиция на откриватели. Заниманията в това ателие стимулират любопитството на децата, поощряват тяхната изобретателност и ги правят уверени в собствените им сили.

От детското ателие за малки художници децата ще си тръгнат с готов продукт.

SoFest ще представи работилници, йога за деца и още, много, много изненади, с които ще изпълним деня на малките ни гости с много забавления, усмивки и нови знания.

Очакваме ви!
Входът е свободен!

Текст и илюстрация: SoFest


Закупуване на билети онлайн:

Източник: SoFest
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
9 септември 2019 - 30 септември 2019 г., Всички дни ч. - Занималня "Учим Заедно" – записване

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!