ПРАКТИЧЕСКИ уроци, демонстрации и експерименти за ученици от 3-10 клас

Share


Време
4 февруари 2019 - 28 февруари 2019, 10:00 - 19:00 ч.

Място
София

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 12+, 13+, 14+, 9+ год. 120-200 лв.

Образователният проект Апетит за образование чрез практика – APE (appetite for practical education) стартира социално-образователен проект за развитие на децата извън училище чрез практически занимания, събития, уъркшопи, отворени дискусии, фестивали по интереси.

 

Групи интереси

Програмата включва богата гама от интереси, предлагаща на децата възможност да се запознаят практически с физика и астрономия, химия и биология, геология и география, етнология и етнография,
социология, предприемачество, роботика, технологии, иновации, психология, логика, математика, история, култура, ценности, философия, естетика, сугестопедия и други.

 

 

Програмите са насочени към ученици от III до X клас, като организаторите се стремят да осигурят среда за
развитие, натрупване и обогатяване.  Така децата имат реалната възможност да се свържат с професионалисти и да обогатят уменията и знанията си чрез практически интерактивни събития.

Проектът дава възможност на учениците сами да избират и открият своя талант към определена наука, както и да го развиват, благодарение на ментори, учители и професионалисти.

Благодарение на свободната форма на комуникация, децата имат възможността да общуват с други деца със сходни интереси, обменяйки опит, съвети и знания. По време на всяка среща се обсъждат различни теми, личности, събития.

 

Месечен абонамент

Участието е на принципа на месечен абонамент, като пакетът включва посрещане, вход за избрано събитие в определена научно-образователна институция, работа с екип професионалисти в предвидените за конкретния ден занимания – ателиета, практически и теоретични урооци, workshop-и, отворени
дискусии, интерактивни образователни игри и други, както и материали за работа, рекламни материали. Децата могат да посетят всички събития, към които имат интерес, без ограничение за техния брой.

 

Цени и записване

 

 

Повече за родителския пакет за записване на ученици може да откриете в регистрационната форма: https://goo.gl/forms/aJTY8eVh2UeOMJ0I3

Повече за APE България и програмата Апетит за образование чрез практика вижте на страницата на организатора: https://www.facebook.com/apebulgaria/

Текст и илюстрация: APE


Закупуване на билети онлайн:

Източник: APE
Предстоящи събития на това място:

3 юни 2019 - 28 август 2019 г., 8:30 - 17:30 ч. - Лятна еко занималня "Орфей" в цяла София


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
3 юни 2019 - 31 август 2019 г., 9:00 - 18:00 ч. - Лятна занималня в Capella Play

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!