Дни на донорство 2019

Share


Време
6 декември 2019 - 8 декември 2019, 8:00 - 12:00 ч.

Място
МБАЛ "Надежда"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
0+, 1+, 10+, 11+, 2+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

През последния месец на календарната година по традиция провеждаме инициативата „Дни на донорството“ – единствената в България, на Фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ „Надежда“.

За 7-ми път в дома на Надеждата събираме на едно място донори на репродуктивен материал /яйцеклетки и сперматозоиди/, реципиенти, очакващи донор, щастливи семейства, които вече имат бебета и тези, които са в очакване на своите рожби. Гости и приятели на каузата.

Дни на донорството 2019г. стартират на 6-ти декември /петък/ от 08:00 часа във фоайето на МБАЛ „Надежда“ с информационен кът и благотворителен базар на фондация „Майки за донорството“, който набира средства за ин витро процедури за семейства. Всички финансирани семейства излизат с лицата си и историите си за борбата за дете.

На 6-ти, 7-ми и 8-ми декември ще говорим за Донорство на репродуктивен материал при жени и мъже. Кой и по какъв начин има право да дари репродуктивен материал, съгласно законодателството в Р България. Какви са етапите на процедурата за даряване до успешното й приключване. А на всички желаещи да проверят дали могат да бъдат донори на репродуктивен материал, безплатни прегледи. Ще ви срещнем и нашите Ангели – донори, които вече дариха частица от себе си, за да се роди дете.

На 7-ми и на 8-ми декември  от 10:30 часа сме подготвили детска празнична програма за всички деца, в която най-малките ще бъдат зарадвани с подаръците на белобрадия старец – Дядо Коледа.

Коледно вълшебство и за възрастните. На 8-ми декември едни от най-добрите специалисти на МБАЛ „Надежда“, а именно: д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска, д-р Димитър Цветков, д-р Теодора Тихомирова и д-р Стела Чапанова ще извършват безплатни консултации и прегледи на 100 двойки, които искат да имат деца /без значение проблема/.

Инициативата Дни на донорството 2019г. подарява на настоящите пациенти на МБАЛ Надежда чрез участие в томбола на място:

  • три ин витро процедури с донорска яйцеклетка за реципиенти към момента на участие в томболата
  • три безплатни раждания за бременни дами към момента на участие в томболата
  • три индивидуални курса за бъдещи родители, лично провеждани от акушер Надежда Стаменова;
  • две безплатни заснемания на раждане от екипа на Надежда ТВ.
  • безплатни профилактични прегледи за рак на гърдите на всички дами, избрали да дарят яйцеклетки с фондацията в болница „Надежда“. Част от кампанията „Посланик на Надеждата“.

Следете редовно нашият сайт www.maikizadonorstvo.com, заедно с профилите ни във facebook, twitter и Instagram за допълнителна информация относно инициативата!

Дни на донорството 2019г. се провеждат на VI, VII и VIII декември в МБАЛ „Надежда“ – гр. София, ул. „Блага вест“ №3.

Вижте промо клипа за инициативата:

Текст и илюстрация: Фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ „Надежда“


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ „Надежда“
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
30 юни 2020 - 7 юли 2020 г., Всички дни ч. - Предизвикателство: Изкуство от Африка

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!