Цирк Балкански в София 2018

Share


Време
9 ноември 2018, 16:30 - 18:00 ч.

Място
Парк "Възраждане"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
0+, 1+, 10+, 11+, 2+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 – 30 лв.

Академичен цирк „Балкански“ гостува в София от 09 ноември до 2 декември 2018 г. Представленията ще се играят на цирковия плац в парк „Възраждане” (Зона Б-5) всеки ден от сряда до неделя от 16:30 и 19:30 ч.

Участват артисти от 5 държави с изключителни номера, представени от гостите ни от Италия, Русия, Колумбия, Украйна и България. Големият атракцион „Гигантското колело на смъртта”, изпълнявано от носителите на „Сребърен клоун” от Световния цирков фестивал в Монте Карло и на „Икар” за цирково изкуство на Съюза на артистите в България Велизара и Николай Балкански (с два рекорда Гинес). Екстремният номер „Глобусът на смъртта” отново ще се изпълнява от любимците на малки и големи – Хел Райдърс. В шоуто Велизара Балканска ще представи на публиката своя дебютен номер. Също така удостоената с Почетния знак на Министерството на културата „Златен век” еквилибристка Кристина Костова ще представя водна еквилибристика. За веселото настроение на всички под купола на академичен цирк Балкански ще се погрижат най-забавните клоуни в Европа.

Академичен цирк Балкански е най-големият на Балканския полуостров, пълноправен член на Европейската асоциация на цирковете ЕСА от 2012 г. насам, а от 16.04.2016 г. е единственият български цирк, удостоен със званието „академичен” от Българската академия на науките и изкуствата.

Билетите се закупуват на касата на цирка или онлайн на http://circus-balkanski.eu/. Цирк Балкански дарява 1 лв. от всеки закупен билет в подкрепа на УНИЦЕФ!

Цени:

 

За допълнителна информация – тел. на касата на цирка: 0878/ 57 06 02

Текст и илюстрация: Цирк Балкански

Още информация и кадри от спектаклите вижте тук: Цирк Балкански в София с благотворителни представления в подкрепа на УНИЦЕФ

 


Закупуване на билети онлайн: https://tickets.circus-balkanski.eu/

Източник: Цирк Балкански и УНИЦЕФ
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
21 март 2019 г., 13:00 - 16:00 ч. - Следобедна занималня за мъници в Люлин

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!