Творци на Живота – Когато разцъфнат Добродетелите

Share


Време
20 април 2019, 17:15 - 19:00 ч.

Място
Гаятри Йога студио

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 7+, 8+, 9+ год. 17-36 лв.

„Когато видите едно дете, легнало в тревата да говори с някое цвете, не му пречете. Тихо на пръсти се отдалечете, защото повярвайте – това е разговор много важен.
Цветя, треви, буболечки говорят с това дете на езика на Любовта.
Моята мечта е да се научим да говорим на този език, а то е голямо изкуство..
…Всеки от нас стига да пожелае може да сътвори една прекрасна градина в своето сърце. Трябва само да бъдем добри градинари“
Из „Градината на Любовта“

Тази Лазарова събота – в деня преди Цветница ви каним на весела разходка по светлите пътеки на Добродетелта. – Да вдъхнем от лекотата, която ни изпълва в присъствието и, да усетим топлите ухания на цветята в градината и, да почувстваме вдъхновението, което тяхната красота внася в душата ни и да чуем шепота им чрез езика на доброто и любовта!

Ще поиграем, ще се учим да се доверяваме и да общуваме през сърцето и с помощта на театралните похвати ще сътворим вълшебната приказка на цветята докато берем своя пъстроцветен букет от Разцъфнали Добродетели.. -<-@

♥ По време на заниманията ни ще се докоснем до много от Добродетелите като обясним какво представлява всяка от тях по един творчески и споделен начин. Ще поговорим за това как можем да ги използваме и практикуваме всекидневно, кои са признаците за успех, които ни показват дали една добродетел е станала част от нашето естествено поведение и кои са думите и действията, с които можем да я извикваме и поддържаме активна в съзнанието ни.
Простичките и семпли методи, които даваме ангажират децата в един въодушевяващ процес на растеж, развитие и вълнуващи открития.

С участието на Иван Тарасов – Ландшафтен архитект, театрален режисьор – ръководител на театрално студио „Малкият принц“. Поет, художник, сценарист. Автор на „Приказки от Слънчевата градина“. Преподавател – Изобразително изкуство към читалище „Н.Хайтов“.

За родители и деца на възраст от 7 до 13 години
👉 Цена за участие: – на едно дете – 17 лв.
– на двама от едно семейство – 26 лв.
– на трима от едно семейство – 33 лв.
– на четирима и повече от едно семейство – 36 лв.
* Имате възможност да ползвате отстъпка с абонаментна карта.
В цените са включени всички необходими консумативи и материали.

👉 Изисква се предварително записване на:
detski.rachichki@gmail.com, на тел. 0879 970 900
или директно на @https://gayatriyogastudio.net/график/
👉 Крайния час на приключване на заниманието е ориентировъчен.

👉 Следващи занимания:
Чудни Великденски Сътворителнички
24 април 15:00-17:00 и 25 април 17:15-19:00

За автора:
Водещата на заниманията Велина Новакова от години влага сърцето си и се развива в посока на детски и тийнейджърски образователни програми, занимания и игри. Творец по душа тя обича пъстротата на живота, природата, музиката, танците, децата, и приказките. Вярва в хармонията и доброто, и се свързва със света през щастието и любовта.

Велина е усмихната и любяща майка на две деца. Създател на центъра за творчество и развитие „Детски Ръчички», организатор на творчески работилнички и художествени ателиета, – тематични и групови занимания за осъзнаване и работа през игри и преживяване, – Музикално-танцова програма за деца и родители «Да танцувам с мама», – анимиране на празници и рождени дни, организиране на състезания, щафети и игри на открито. Също така – работи по образователни програми за развитие на качества, умения и добродетели: като Животознание и Добротолюбие, и открива пространство за четене, съпреживяване и творческо пресъздаване на приказки – «Моят приказен свят».

 

Текст и илюстрация: Детски ръчички


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Детски ръчички
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
3 юни 2019 - 31 август 2019 г., 9:00 - 18:00 ч. - Лятна занималня в Capella Play

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!