С добри обноски за месец и половина – интензивен курс за етикет и вежливи маниери за всяко дете

Share


Loading Map....

Време
18 април 2018, 18:00 - 19:00 ч.

Място
Първа Детска Академия за Добри Обноски

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. уточнете при организаторите лв.

Смятате ли, че дипломата от престижен университет е ключов елемент в израстването на вашето дете като личност? Мислите ли, че владеенето на чужди езици е едно от основните умения, които вашето дете трябва да притежава?

 

Истината е, че и двата компонента са изключително важни в живота на един човек, но преди да се стигне до тях, трябва да поставим основата, от която детето ни да започне да надгражда още в съвсем ранна възраст.

 

Всеки би се запитал за какво става дума, а действително отговорът е много прост.

 

На първо място в изграждането на една личност стоят обноските и доброто възпитание. Преди да започне да навлиза в живота, всяко едно дете трябва да се научи на вежливи маниери, да усвои основните принципи на общуването, да съумее да бъде организирано и самостоятелно и най-важното – да проявява уважение към себе си, своите родители и учители.

 

Нека не забравяме също, колко важно е умението да се прави избор, да се спазва етикета на масата и посещаването на публично място да не се превръща в проблем.

 

А как детето ни да придобие тези умения, при това по забавен и увлекателен начин? Интензивният иновативен модул на Първа Детска Академия за Добри Обноски на име „С добри обноски за месец и половина“ ще докаже на всеки родител, че всичко посочено по-горе е напълно възможно. Водещ на курса е Невена Басарова-Дичева, признат и обичан специалист по добри обноски за деца и възрастни. Тя е основател на Първа Детска Академия за Добри Обноски, водещ на обучението и лектор с голям опит в комуникацията с деца и родители.

 

Курсът започва на 18 април и приключва на 1 юни като предлага богата учебна програма с разнообразни и жизненоважни за възпитанието на едно дете уроци. Благодарение на тях детето ще усвои основните аспекти на доброто възпитание като например как да се държим на културни мероприятия, изборът на правилно облекло според случая, общуването между половете, отношение към братя и сестри и още много други.

 

За повече информация и записване за събитията, моля посетете следната страница: https://goo.gl/Wj5z1a


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Първа Детска Академия за Добри Обноски
Предстоящи събития на това място:

24 септември 2018 г., 18:00 ч. - Модул 2 в 1: „Добре възпитано и емоционално интелигентно дете – мечта или мисията възможна“


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
3 септември 2018 - 23 септември 2018 г., Всички дни ч. - Кандидатстване в школите по програмиране и дигитални науки за деца на Телерик Академия

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!