Рецептите на баба – Национален конкурс за рисунка и литературна творба на кулинарна тематика

Share

Време
18 януари 2021 - 31 март 2021, През целия ден ч.

Място
Национален дворец на децата

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите – А.Р.И.З -7 обявява Национален конкурс за рисунка и литературна творба на кулинарна тематика „Рецептите на баба“. Конкурсът е част от календара за извънкласни дейности на Министерството на образованието и науката и се провежда с подкрепата на Националния дворец на децата в София.

С огромно удоволствие каним младите таланти от цялата страна от всички училища, читалища, школи по изкуствата, клубове, центрове за работа с деца и други образователни организации за извънучилищна дейност да вземат участие в тазгодишното издание на Националния конкурс за детска рисунка и литературна творба на кулинарна тематика „Рецептите на баба“. Очакваме да се включите в една благородна надпревара, в основата на която стоят българските традиции.

Изпращайте рисунки и литературни творби на адреса на Националния дворец на децата – гр. София, бул. „Александър Стамболийски” 191.

Събирането на рисунките и литературните творби ще започне на 18 януари 2021 г. Крайният срок за изпращане е 31 март 2021 г. На плика, с който се изпращат творбите, трябва да бъде посочено, че са за Националния конкурс за рисунка и литературна творба на кулинарна тематика „Рецептите на баба“. За творби, изпратени по пощата, важи пощенското клеймо на пратката.

За участие в конкурса се допускат деца на възраст до 14 години. Няма ограничения в броя на изпратените рисунки от едно дете. Рисунките са с размер 35 х 50 см. Децата са разпределени в 3 възрастови групи – до 7 години, от 8 до 10 години, и от 11 до 14 години. Няма такса за участие.

За да се подготвите и участвате в конкурса, публикуваме Регламента на конкурса, както и декларация за съгласие за обработка на личните данни на участниците, в съответствие със Закона за защита на личните данни, Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. и Закон за закрила на детето, която ще бъде задължителна част за участие в конкурса.

Рецептите на баба регламент

За всяка допълнителна информация, от която се нуждаете, сме винаги на разположение.

Въпроси, относно конкурса могат да се отправят на електронен адрес info@ariz7.com или на телефон 0878735769 – лице за контакт Мариета Недкова.
Екипът на Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите – 7 (А.Р.И.З.-7), организатор на конкурса, пожелава успех на всички участници!

Текст и илюстрация: Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите – А.Р.И.З -7
Закупуване на билети онлайн:

Източник: Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите - А.Р.И.З -7
Предстоящи събития на това място:

18 януари 2021 - 31 март 2021 г., През целия ден ч. - Рецептите на баба – Национален конкурс за рисунка и литературна творба на кулинарна тематика


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
18 януари 2021 - 31 март 2021 г., През целия ден ч. - Рецептите на баба – Национален конкурс за рисунка и литературна творба на кулинарна тематика

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!