Фигурно пързаляне за деца

Share


Време
17 март 2018, 10:15 - 11:15 ч.

Място
Зимен дворец на спорта

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. уточнете при организаторите лв.

Клуб по фигурно пързаляне „Елит“ провежда начално обучение по кънки и фигурно пързаляне за деца и възрастни, включително за деца и младежи с различни увреждания.

Клубът се намира в Зимния дворец на спорта. Заниманията се провеждат обикновено следобед в два делнични дни и преди обед в двата почивни дни от седмицата. Възможни са промени в графика, като всяка седмица на ФБ страницата на клуба се публикуват актуалните часове на заниманията.

Часовете на учебните групи са предназначени за начинаещи и напреднали от всякакви възрасти и участниците се разпределят на място по групи в зависимост от възможностите си. В клуба се подготвят и състезатели, които се изявяват на български и международни напредвари.

Часовете са със стандартна продължителност 60 мин., като клубът осигурява кънки, а можете да карате и със свои. Таксата включва леда, оборудването и треньора, като хората с увреждания ползват значителна отстъпка. Можете да се включите по всяко време за единично или редовни посещения. Децата трябва да са облечени подходящо с топли спортни дрехи, ръкавици, шапки/ушанки.

За най-ентусиазираните се предлагат и допълнителни занимания – часове по балет, гимнастика, загрявки и сухи тренировки, като участието в тях се договаря допълнително в съответствие с възможностите и желанието на детето.

За допълнителна информация и записване:
Мануела Станукова, треньор по фигурно пързаляне – 0887 595 676

Фейсбук страница на Клуб по фигурно пързаляне „Елит“

https://www.facebook.com/SkatingClubElit/

Клуб „Елит“ разполага и със специализирани спортни педагози, квалифицирани за работа с деца с увреждания, самите те родители на такива деца. Включването в групите за обучение на деца със специфични потребности става след предварително събеседване с родителите или асистентите на детето, за да се уточнят желанията и очакванията им.

За събеседване, въпроси и допълнителна информация:
Ирена Каймакчиева – 0892 050 686
треньор по фигурно пързаляне
Милена Димитрова – 0888 798 712
инструктор
 по адаптирана физическа активност и спорт

Текст и илюстрация: Клуб по фигурно пързаляне „Елит“


Закупуване на билети онлайн: -

Източник: Клуб по фигурно пързаляне "Елит"
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
21 март 2019 г., 9:00 - 20:00 ч. - Начално обучение по колоездене

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!