Продължаваме с пролетта – нарисувай картичка с надежда

Share


Време
21 март 2019 - 21 април 2019, Всички дни ч.

Място
УСБАЛ по онкология

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Картички с надежда на пациентите от Университетската специализирана онкологична болница за активно лечение (УСБАЛО) ще подарят талантливи деца от цялата страна по случай настъпването на пролетта.

Инициативата е част от кампанията „Продължаваме“ и ще се реализира съвместно с „Детско творческо ателие“ към Народно Читалище “ Христо Ботев“ в град Божурище. Целта е да покажем, че всеки труден момент, какъвто е болестта, може да се преодолее, а изкуството и добрата дума помагат в тази битка.

Инициативата ще започне на „Първа пролет“ и ще приключи на „Цветница“. По време на нея ще очакваме саморъчно нарисувани картички с пожелания от деца и младежи до 18 години от цялата страна на тема „Продължаваме с пролетта“. Единственото изискване към тях е да не ограничавате въображението си.

Картичките си младите художници могат да изпращат от 21 март (Първа пролет) до 21 април (Цветница )на следния адрес: гр. Божурище, бул. „Европа“, Народно Читалище “ Христо Ботев“; получател – Димитра Йонкова. След това те ще бъдат раздадени на пациентите в УСБАЛО.

Инициативата няма да спре дотук. На нови теми рисунки, добри думи и надежда ще събираме и след това. Очакваме вашите творби, за да продължим заедно с пролетта!

Текст и илюстрация: УСБАЛ по онкология ЕАД, гр. София


Закупуване на билети онлайн:

Източник: УСБАЛ по онкология ЕАД, гр. София
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
3 юни 2019 - 31 август 2019 г., 9:00 - 18:00 ч. - Лятна занималня в Capella Play

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!