Открит урок по добри обноски с Невена Басарова и новата ѝ книга

Share


Време
18 януари 2020, 11:00 ч.

Място
Книжен център „Гринуич“

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Софтпрес и Първа Детска Академия за Добри Обноски ви канят на открит урок с експерта по добри обноски Невена Басарова! Невена ще проведе кратък урок за основните правила на запознаване и представяне, за това колко лесно и приятно е да се спазват правилата и ще представи първата си книга „Детска академия за добри обноски“.

18 януари | събота | 11:00
Greenwich Book Center | ул. „Витоша“ 37
Вход свободен за деца и родители

За автора:

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, където обучава деца, тийнейджъри и техните родители как да се държат в обществото. Невена е сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Носител е на годишна награда за обучение и развитие на списание Business Lady и TEDx лектор.

📘За книгата:

„Детска академия за добри обноски“ е книга за правилата. За тези правила, които не ограничават, а дават свобода на всяко дете. Свободата да може, свободата да знае как да постъпи, свободата да бъде себе си и да има приятели. Свободата да избере да бъде специално.
Експертът по добри обноски Невена Басарова събира тук най-важното от своя опит в обучението по етикет. С помощта на прекрасните илюстрации на Стелияна Донева книгата се превръща във вълнуващо приключение, което помага на читателите да откриват света около себе си с уверена усмивка. Какво още ще откриете на страниците на „Детска академия за добри обноски“ ще разберете тук: http://bit.ly/39hjjOk

Текст и илюстрация: Софтпрес и Първа Детска Академия за Добри Обноски


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Софтпрес и Първа Детска Академия за Добри Обноски
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
8 август 2020 г., 10:00 - 16:00 ч. - Музейко в парка: Тайните на Южния парк

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!