Отело – концерт за тийнейджъри на Фортисимо Фамилия в зала „България“

Share


Време
17 февруари 2019, 19:00 - 20:00 ч.

Място
Софийска филхармония - Зала "България"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
14+ год. 12 лв.

Ако познавате тийнейджър, който отчаяно търси стойностни събития и се нуждае от полезна имформация, можете да го насочите към зала “България”! Там на 17 февруари музиката и словото отново ще кръстосат шпаги в драмата “Отело”.

На творческия ринг в надпреварата дали музиката или думите действат по- завладяващо ще излязат отборите на Деян Донков и Радина Кърджилова, защитаващи словото. А готови винаги да поспорят с тях, с невероятните си гласове, ще отвърнат на удара Михаела Филева и Валери Турманов.

И за да има кой да отсъди кой прав и кой крив, от Фортисимо Фамилия са поканили хип- хоп изпълнителя ЖЛЪЧ, който ще разказва и отмерва темпото на тази битка.

Подкрепен от beatbox машината TRASHER и Софийска филхармония под диригентската палка на маестро Славил Димитров, ЖЛЪЧ ще има тежката задача да преведе публиката през една от най-любимите и поставяни Шекспирови истории.

След “Love story”, “Пълнолуние”, “Рицарска история”, “Божествена комедия” и “Сянката на пръстена” и този път образователната програма държи на прицел аудитория 14+.

Остават малко дни до 17 февруари (само 2 след Св. Валентин).

Планирайте бързо!

Мястото на срещата е в зала “България”.

Начало – 19:00 часа!

Билетите са в продажба на касата на зала “България, както и онлайн в сайта на Софийска филхармония!

–––

 

Концертите на образователната програма винаги се провеждат пред пълни зали и предлагат незабравимо музикално преживяване за малки и големи. След „Приказка за Крали Марко”, програмата продължава с „#Отело“ – концерт за тийейджъри (17 февруари, неделя от 19:00 часа) със звездното участие на Радина Кърджилова и Деян Донков. А в първия пролетен месец предстои Фортисимо Академия с „Пролетно тайнство“ – образователен концерт за възрастни с диригент Максим Ешкенази (24 март, неделя 19:00 часа) и ще завърши с последните два за сезона детски концерта – “Шехерезада“ (14 април, неделя 11:30 часа) и „Детска филмова музика“ на 19 май, неделя 11:30 часа.

 

Текст и илюстрация: Фортисимо Фамилия

Вижте и пълната програма на Фортисимо Фамилия за сезон 2018-2019 г.


Закупуване на билети онлайн: https://www.eventim.bg/bg/bileti/fortisimo-koncerti-za-na-malkite-sofia-bulgaria-hall-1086291/performance.html

Източник: Фортисимо Фамилия
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
24 август 2019 г., 11:00 - 12:30 ч. - Джаз за деца. Лятна среща@Фотосинтезис

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!