Неделна Монтесори занималня (3 – 6 г.)

Share


Време
20 януари 2019, 10:00 - 12:30 ч.

Място
Детски център "Деца Слънца"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
3+, 4+, 5+, 6+ год. 20 лв.

Детски център “Деца Слънца” организира Неделна занималня по метода Монтесори за деца в смесена възрастова група от 3 до 6 години. Занималнята е в неделя сутрин от 10:00 до 12:30ч.

Занималнята предлага разнообразие от творчески и образователни дейности с естествени материали, забавни и креативни задачи и игри, които да стимулират творческия и умствен потенциал на децата. Тя разполага със специално изработени висококачествени Монтесори материали, които са ключов фактор в развитието на познавателните умения. Тези материали имат вграден контрол на грешката, така че детето само да се поправи, без пряката намеса на учителя. Чрез работата с тях се осъществяват движения, които подпомагат развитието на ума и психиката и допринасят за овладяване на езика.

Местата за Монтесори занималня са ограничени, така че ви препоръчваме да запазите местенце за вашето детенце в делничните дни, между понеделник и петък, за да подсигурите неговото участие в неделя. За провеждане на занимания в неделя сутрин е необходимо да се сформира група от най-малко пет деца.

В занималнята не се допускат болни деца. Болните деца ще бъдат връщани, за да се предпазят здравите деца и ще се таксува запазеното им място.
Ако сте възпрепятствани да се включите в занималнята и сте запазили място за участие, моля да ни уведомите своевременно, за да може освободеното място да се заеме от друго желаещо дете.

Цената на Неделната Монтесори занималня е 20лв. за два часа и половина пълни с обучение, творчество, игри и забавления. За участие е необходимо предварително записване на телефон 0898 798 690 или 0897 925 300, на лично съобщение във фейсбук страничката ни или на мейл: hello@deca-slunca.com.

Занималнята е само за деца и присъствието на родители в центъра повреме на заниманието не е възможно. Разположението на Детски център „Деца Слънца“ предразполага към приятна разходка за родителите, докато изчакват децата си. В близост до центъра ни има библиотеки, кина, сладкарници, магазини, заведения и какво ли още не!! О, да, и Борисова градина 🙂

Центърът ни се намира в сърцето на София, на бул. “Цариградско шосе” 19, (локалното) в непосредствена близост до Орлов мост!

Носете си чехлички, пантофки и други подобни чудеса!

Очакваме ви!

Текст и илюстрация: Детски център Деца Слънца – Sunlight Children


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Детски център "Деца Слънца"
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
3 юни 2019 - 31 август 2019 г., 9:00 - 18:00 ч. - Лятна занималня в Capella Play

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!