Лятно кино за деца в Парк-театър „Борисова градина“: Пес Патрул: Филмът

Share

Време
29 септември 2021, 18:30 - 20:30 ч.

Място
Парк "Борисова градина"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
год. 10-12 лв.

„Пес патрул: Филмът“ – 2D – Филм
Paw Patrol: The Movie 2021

Премиера в България: 20.08.2021
Световна премиера: 13.08.2021

Жанр: Анимация, Приключенски, Комедия, САЩ, Канада / 2021 /
Възрастова група: B – Без ограничения в показа
Сценарист: Боб Барлън, Кал Брънкър, Били Фролик, Режисьор: Кал Брънкър, Продуцент: Дженифър Додж, Разпространител: Форум Филм България / Paramount Pictures
Сайтове: IMDB

ТОЗИ АВГУСТ СВЕТОВНИЯТ ФЕНОМЕН ПЕС ПАТРУЛ: ФИЛМЪТ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ И ГОЛЕМИЯ ЕКРАН!

Няма малки герои. Има големи приключения!

Този август създадените от британския телевизионен сценарист и продуцент Кийт Чапман анимационни герои от световния феномен Пес патрул ще превземат и големия екран с Пес патрул: Филмът. Обичаните от малки и големи кутрета от спасителният отряд Пес патрул и техния предводител Райдър се отправят на най-вълнуващата и опасна мисия досега – да спрат злодея Хъмдингър, който е на път да разруши Адвенчър Сити.
Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити. На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството. Но нещата не са толкова прости – докато едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което поставя под въпрос успеха на спасителната мисия, екипът получава помощ от нов съюзник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти, взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.
Изключително пъстър, изпълнен с много настроение и емоции, Пес патрул: Филмът ще зарадва както вече утвърдените почитатели на поредицата, така и всички, които за първи път се запознават с малките безстрашни кутрета. Няма малки герои. Има големи приключения!
Режисьор на Пес патрул: Филмът е Кал Брънкър (Бягство от планетата Земя). Сценаристи са Били Фролик, Кал Брънкър, Боб Барлън, по герои от анимационния сериал, създаден от Кийт Чапман. Продуцент е Дженифър Додж.

Поемаме на вълнуваща мисия с Пес патрул: Филмът от август в Парк-театър „Борисова градина“ – Лятно кино!

Начален час: 18:30 ч.

Билети в мрежата на Eventim.bg: www.eventim.bg/bg/bileti/pes-patrul-filmt-sofiya-park-teatr-borisova-gradina-1250217/performance.html

Информация за събитието:

Първото издание на събитието Парк – театър „Борисова градина“ ще представлява сцена на открито в „сърцето“ на София, на която ще бъдат представени театрални спектакли, концерти и кино вечери в периода от месец Май 2021 до месец Октомври 2021 на територията на Княз Борисовата градина, гр. София!

Парк-театър „Борисова градина“ се осъществява с подкрепата на Столична Община.

Текст и илюстрация: Парк-театър „Борисова градина“ и EVENTIM

Коментари
Закупуване на билети онлайн: www.eventim.bg/bg/bileti/pes-patrul-filmt-sofiya-park-teatr-borisova-gradina-1250217/performance.html

Източник: Парк-театър "Борисова градина" и EVENTIM
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
16 октомври 2021 - 30 октомври 2021 г., 10:00 - 16:00 ч. - Есенни срещи с растенията 2021 в Ботаническа градина – БАН

Коментари през Facebook

Leave A Comment

ПоПоТам - откривайте!