Лятна занималня в Тренолино (4+)

Share

Време
15 юни 2020 - 11 септември 2020, 9:30 - 17:30 ч.

Място
Детски клуб "Тренолино"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. лв.

С огромно вълнение искаме да ви споделим, че лятната занималня на „Тренолино“ отваря врати на 15.06.2020! 🎈🥳 За поредна година сме подготвили забавления за децата, като този път начело на сговорната дружина ще бъде Йоанна от екипа на нашите приятели от Работилница на колела Lilly & Joe !🚲

Това лято очаквайте куп забавления, като всяка седмица ще изненадваме юнаците с различна тема, за която ще ви разказваме в предходната такава! 👨‍🚀 Малчуганите ги очакват и седмични проекти, които ще представяме пред вас всеки петък. 🎨 До обяд, децата ще се радват на арт работилници 👨‍🎨, творчески задачи, креативни предизвикателства 💃 и организирани игри и дейности с Йоанна, а следобед ще имат времето да се насладят на свободна игра 🤸‍♂️, четене на книжки 📚, слушане на музика 📻 и пеене на песнички 👩‍🎤!

Условия за записването:

📌 Записването става ежеседмично, като можете да се запишете до предходния петък.

📌 Групите ще са не повече от 8 дечица, като минимум трябва да се съберат 4 деца, за да се състои занималнята за седмицата.

📌 Можете да запишете малчуганите за индивидуални дни, ако желаете, но при записване за цялата седмица получавате 5% отстъпка!

📌 Цената за полудневна занималня е 20 лв., а за целодневна – 35 лв. Обядът не е включен, но можете да приготвите по нещо за малчуганите от вкъщи 🥣 или да избирате от вкуснотиите в нашето меню. 🥗🍕

☎️ За записвания и повече информация, позвънете на: 088 906 9674

Текст и илюстрация: Trenolino

 
Закупуване на билети онлайн:

Източник:
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
17 май 2021 - 29 октомври 2021 г., 8:30 - 16:30 ч. - Лятна еко занималня

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!