Летни киновечери в Младост с M4: Sofia Tech Park

Share


Време
14 август 2019, 20:00 - 23:00 ч.

Място
Бизнес парк "София"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

По инициатива на ВрИД Кмет на район „Младост“ – арх. Румен Русев стартира кино под звездите в няколко части на район „Младост“.

Жителите и гостите на района ще имат възможността да се насладят на един нов български изключително успешен и затрогващ филм за децата на 80-те години – „Дъвка за балончета“

На 14 август прожекцията ще бъде от 21:00 ч. в Sofia Tech Park, а преди нея от 20:00 ч. Technomagicland ще запали искрата на интереса към технологиите и природните науки у децата: заедно ще навлязат в „територията за любопитковци” и ще открият магията на науката и техниката.

Вход: свободен

Предстои още една прожекция на филма – в София Тех парк на 14 август.

На всяка от посочените локации ще бъде изграден екран с размер 3,5 х 6 м и всеки, който има потребност да сподели хубаво кино с нас е добре дошъл!

Генерален спонсор на събитието е сграда M4.

Основни партньори на събитието са „Меркурий – 99“ ООД и Планинг 2000 ЕООД.

Филмът „Дъвка за балончета“ се излъчва с любезното съдействие на: Dynamic Arts.

*Филмът „Дъвка за балончета“ е комедийна драма. Филм за децата на 80-те години, които пораснаха с Некерман, колекциите от дъвки Турбо и стрелбата с фунийки. Действието се развива паралелно между 1988 година и настоящето и проследява съдбата на четири хлапета. С хумор и носталгия филмът задава въпроса защо това поколение не успя да порасне и все още търси себе си.
Калин е талантлив рекламист, отегчен от живота. Биляна е авантюристка, която не знае какво иска. Като деца двамата са част от щура банда, която всеки ден попада в различно приключение. Съвсем по детски те си обещават да се оженят. Двамата се срещат случайно 25 години по-късно. През петте дни, които имат заедно, те си спомнят детството, мечтите и забравеното обещание.

Текст и илюстрация: Столична община – район „Младост“


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Столична община – район "Младост"
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
12 декември 2019 г., 10:00 - 17:00 ч. - Maker Space за млади изобретатели в Музейко

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!