Лаборатория с кака Мими

Share


Време
18 септември 2019, 18:00 - 19:00 ч.

Място
Център за Ранно Детско Развитие "Магазинче за Знание" - KindyROO София Люлин

Категории

Подходяща възраст   
Цена
3+, 4+, 5+, 6+ год. 15 лв.

Със започването на новата учебна година и ние Ви представяме един нов, забавен, вълнуващ и образователен проект: Лаборатория за деца с кака Мими 🙂 Тук ще се учим, че науката и забавлението могат да вървят заедно, ще предизвикаме интереса на децата към нещо смешно, интересно и към нови знания, ще разберем защо в природата се случва едно или друго, ще имаме няколко теми, свързани с екологията и не на последно място ще поизцапаме малко наоколо с ярки цветове и весел глъч.

Темите за месец септември:
1. Слайм лаборатория – онова меко, леко и желирано нещо, по което децата са луди. Става за игра, за отпускане на стрес. А защо да не си го направим сами?! Оо, да .. на 04.09 откриваме сезона със един лепкав слайм и как да си го приготвим вкъщи!

2. Експерименти с подръчни материали – повтаряме една интересна за децата тема – как можем да използваме заобикалящите ни предмети и вещества НЕ по предназначение. На 11.09 ще се впуснем в околната среда с по – различен поглед!

3. Rainbow toothpaste – вълнуващо, ново приложение на пастата за зъби. Няма да издаваме нищо, освен, че ще бъде мноого цветно и цапащо!

4. Подскаюащи топчета – ха така, сигурни сме, че тук ви хванахме неподготвени. Всички ги обожавахме като малки, а други – все още сме луди по тях. Нека сега научим децата си как могат да си ги правят сами вкъщи! На бас, че ще опитате и Вие..

Събитията са подходящи за деца над 3 години. Присъствието на родител е по желание и не променя цената. Желателно е предварително записване през формата за контакт в страницата.
Еднократно посещение – 15 лв.
Карта за месечно посещение – 48 лв.

Текст и илюстрация: Магазинче за Знание


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Център за Ранно Детско Развитие "Магазинче за Знание" - KindyROO София Люлин
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
29 януари 2020 - 31 януари 2020 г., 10:30 - 17:30 ч. - В Музейко 29 – 31 януари 2020

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!