КоледАРТ БАЗАР

Share


Време
8 декември 2018, 11:00 - 19:00 ч.

Място
Съюз на архитектите в България

Категории

Подходяща възраст   
Цена
0+, 1+, 10+, 11+, 2+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Галерия *Спейс Архитектон* ,*Съюз на архитектите в България* и Асоциация АРТ ви канят на второто издание на КОЛЕД`АРТ БАЗАР – 8-ми декември 2018, събота, в Централен дом на архитекта на ул. *Кракра* 11.

За втори път през този декември на КОЛЕД`АРТ БАЗАР ще се представят артисти и приложници. Ще видите най-силните колекции от ръчно изработени бижута и накити, аксесоари от кожа, текстил и вълна, много предложения и игри за деца, коледни украси и предмети за дома – изпълнени в традиционни и модерни техники, керамика, стъкло, картини – стойностни художествени произведения, подходящи както за подарък, така и за всеки от нас. Ще има творчески работилници за деца и възрастни – забавен шанс да откриете в себе си твореца!

Добре дошли сте на КОЛЕД`АРТ БАЗАР, събота – 8 декември! А към студентите и „вечните” студенти – съвсем близо сме до Алма Матер – възползвайте се!

И една информация в аванс: за да сбъднем една стара мечта – в София да има постоянна сцена за приложното изкуство, нашият КОЛЕД`АРТ БАЗАР ще прерасне в Съботен Арт Фест – всяка последна събота на месеците от януари до май – в залата на Съюза на архитектите, а през отворения сезон – на открито. Вярваме, че това ще бъде не просто още една възможност творците да показват своя талант и произведения, а приятно предложение към софиянци и гости на столицата за още една дестинация през почивния ден, където могат да се забавляват и вдъхновяват, да видят и научат нещо ново, да общуват с различни творци и тяхното изкуство.

Колед’АРТ БАЗАР- 2018, в съботния ден на 8 декември, ви кани в зала 1 на първи етаж и фоайето към нея в Централния дом на архитекта. Входът е свободен.
* Отворено от 11,00 до 19,00 часа.

Условия и записване за участие като изложител, допълнителна информация и комуникация с авторите, които проявяват интерес – през лични съобщения на страницата на събитието.

Текст и илюстрация: Съботен АРТ Фест


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Съботен АРТ Фест
Предстоящи събития на това място:

22 декември 2018 г., 10:00 - 11:30 ч. - Детска архитектурна работилница: Сладка Коледа

22 декември 2018 г., 13:00 - 14:30 ч. - Детска архитектурна работилница: Сладка Коледа

22 декември 2018 г., 15:00 - 16:30 ч. - Детска архитектурна работилница: Сладка Коледа


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
1 декември 2018 - 15 януари 2019 г., Всички дни ч. - Празнична кампания на Столична община „Да украсим София за Коледа“

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!