ИКЕА Вълшебен конкурс за деца и техните фантастични приятели 2020

Share


Време
1 ноември 2020 - 22 ноември 2020, През целия ден ч.

Място
ИКЕА

Категории

Подходяща възраст   
Цена
1+, 10+, 11+, 12+, 2+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Стартира нашият ежегоден „Вълшебен конкурс за детска рисунка“, в който нарисуваните от децата въображаеми приятели могат да „оживеят“ и да бъдат произведени като истинска плюшена играчка от колекцията SAGOSKATT на ИКЕА. Той е част от кампанията Let’s Play, която подкрепя ролята на играта в живота не само на децата, но и на всички хора, тъй като е незаменима човешка потребност.

Рисунка на вълшебен приятел

Тази година конкурсът за деца от 1 до 12 г. е отворен от 1 до 22 ноември 2020 г. Всеки участник трябва да качи рисунка на своя въображаем приятел на специалната платформа http://ikeaplay.bg/. Трима от малките творци, събрали най-много гласове на сайта, и още 12, избрани от специално жури, ще бъдат финалистите от България. Техните рисунки ще бъдат изпратени в ИКЕА Швеция, където измежду участници от целия свят, шест героя ще бъдат произведени като плюшени играчки и ще бъдат налични през следващата година в магазините на ИКЕА по света.

В журито участват Богдана Трифонова – радио и телевизионен водещ, Александра Димитрова – художник-дизайнер в детски научен център „Музейко“, д-р Джейн Муита – представител на УНИЦЕФ за България и Мая Велянова – мениджър Kомуникации и интериорен дизайн в ИКЕА.

За повече информация и участие: http://ikeaplay.bg/

 

Текст и илюстрация: ИКЕА България
Закупуване на билети онлайн:

Източник: ИКЕА
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
20 ноември 2020 - 20 декември 2020 г., 10:00 - 22:00 ч. - Немски Коледен Базар София 2020 | Deutscher Weihnachtsmarkt Sofia 2020

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!