Изложба „Живите динозаври“

Share


Loading Map....

Време
15 септември 2017 - 5 ноември 2017, 10:00 - 18:00 ч.

Място
Парк "Военна академия"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
0+, 1+, 10+, 11+, 2+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. деца от 2 до 18 г. – 10; възрастни – 12 лв.

Изложба „Живите динозаври“ гостува за първи път в София. Експозицията представя 24 вида движещи се динозаври и скелети на динозаври в реални размери, включително и най-популярният сред децата Т-Рекс. Всеки един от тях е пресъздаден с характерните за дадения вид цвят, текстура, движения и звук. На място децата ще могат да оцветят за спомен динозавърска картинка по избор, а на финала – дори да пояздят динозавър.

Посетителите ще могат не само да се насладят на атрактивните праисторически животни, но и да разберат любопитни факти за произхода, живота и навици им, как са отглеждали малките си и как са ловували.
Огромните движещи се фигури на динозаври са изградени с удивително внимание и към най-малкия научен детайл, което прави фигурите толкова реалистични, че са необходими само няколко минути на посетителите, за да се пренесат милиони години назад. Освен интерактивните фигури, изложбата запознава и с любопитни факти за произхода и живота на динозаврите, техните навици, как са ловували и как са отглеждали малките си.

Билетите са на цени от 10 лв. за деца (от 2 до 18 г.) и 12 лв. за възрастни и могат да бъдат закупени на място. Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 09.30 ч. до 20.30 ч. и е разположена в парк „Военна Академия“, близо до беседката.

Текст и илюстрация: Worldwide Exhibitions Bulgaria


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Worldwide Exhibitions Bulgaria
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
4 юни 2018 - 27 юли 2018 г., 8:30 - 18:00 ч. - Лятна занималня в Capella Play Park Center

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!