Занималня 1-4 клас в Mary Eton

Share


Време
15 октомври 2019, 8:30 - 18:00 ч.

Място
Mary Eton Language Club

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 7+, 8+, 9+ год. 280 (310) лв.

В нашата занималня тази година през май ще се освободят 15 нови места, защото ще изпратим точно толкова четвъртокласника по пътя на по-широкото познание за света и за тях самите. Надяваме се да сме им помогнали да отворят очите си за това което е между редовете и отвъд страниците на учебниците.
В занималнята на Мери Итън подготвяме домашните и уроците за утрешния ден в буквален и преносен смисъл. Важните аспекти в израстването на един ученик за нас са критичното мислене (как и къде да намеря необходимата ми информация; кой източник на информация е точен; как да да използвам тази информация), творческото мислене (как да направя средата по-уютна, как да напиша мюзикъл или комикс, как да направя презентация по избрана от мен тема, как да науча уроците си по-лесно и забавно и др.), организацията на времето (кое да направя първо, как да приоритизирам ангажиментите си и др.), емоционалната и социалната интелигентност (как да разтълкувам собствените и чуждите емоции, как да реагирам ако…., как да бъда по-добър приятел, кои са моите морални ценности и др.). За нас това са житейски предмети, които вплитаме в академичните, защото те ще са нужни на децата и когато приключат с уроците по “Човек и природа”, “Човек и общество”, български, математика и всички останали дисциплини в училище.
Освен това занималнята включва обучението на децата по английски език според нивото. Занятията по английски се провеждат 2 или 3 пъти седмично в зависимост от смяната и програмата на децата в училище.
Ако припознавате нашите ценности в себе си, ще се радваме да бъдем част от израстването на Вашето дете.

Цена на ранни записвания за занималнята: 280 лв./месец с включен английски (130 уч. часа за учебната година). Ранните записвания прключват на 31ви май.

Цена след 31ви май: 310 лв./месец с включен английски.
Занималнята стартира от 1ви окотомври 2019, но имаме готовност и за старт от 15ти септември.
Записванията стават в офиса ни на ул. Отец Паисий 44.
За допълнителна информация можете да ни потърсите на тел. 0884139647 или на имейл info@maryeton.com.

 

Текст и илюстрация: Mary Eton Language Club


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Mary Eton Language Club
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
22 март 2020 - 31 май 2020 г., 16:00 - 18:00 ч. - Онлайн занималня с Учебница "9 музи"

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!