Заедно в час – лятна академия за ученици (записване)

Share


Време
11 юни 2019 - 15 юни 2019, Всички дни ч.

Място
90 СУ “Ген. Хосе де сан Мартин”

Категории

Подходяща възраст   
Цена
11+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Целта на лятното училище е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети.

Часовете по време на академията са водени от новите мотивирани учители в програмата на “Заедно в час”. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Преди започване на академията са предвидени родителски срещи в двете училища. На тях ще родителите ще могат да се запознаят с учителите и да зададат своите въпроси.

Ученическата лятна академия ще се проведе от 29 юли до 15 август,

всеки делничен ден от 9:00 ч до 12:30 ч. През 2019 г. домакини на академията отново ще бъдат две софийски училища –  в 125 СУ “Боян Пенев” в кв. Младост и в 90 СУ “Ген. Хосе де сан Мартин” в кв. Люлин. Крайният срок за записване е 15 юни.

“Заедно в час” осигурява безплатно обучение и учебни материали, креативни занимания и забавни събития. В края на академията ще има сертификат за успешно завършване за учениците, които са присъствали и вземали активно участие.

Лятната академия помага на учениците да поддържат знанията си през лятото, да създават нови приятелства, да прекарат едно незабравимо лято, а след това по-плавно да се върнат към училищния ритъм.

Крайният срок за записване за академията е 15 юни!


Лятната академия се провежда безплатно за учениците и техните родители и тази година благодарение на Фондация “Америка за България”, Банкя, Дънди Прешъс Металс – Челопеч, IWC – София, Титан Златна Панега Цимент, Лидл и други корпоративни и индивидуални дарители.


Научете всички подробности за академията и ТУК.

Запознайте се с част от новите учители, които ще бъдат преподаватели по време на академията ТУК и ТУК.

Текст и илюстрация: Заедно в час


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Заедно в час
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
26 юни 2019 - 30 октомври 2019 г., 11:00 - 18:00 ч. - Нарисувани думи (изложба)

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!