Школа по рисуване в галерия Европа за деца и възрастни

Share


Loading Map....

Време
22 ноември 2017, 11:00 - 19:00 ч.

Място
Галерия "Европа"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Галерия Европа се намира на ул. „Леге“ 3 в красива, стара сграда от началото на ХХ век, паметник на културата, в сърцето на София, на метри от Софийска градска художествена галерия, Национална художествена галерия и повечето централни театри.

Уроците могат да бъдат предназначени за деца, ученици и възрастни.

Освен за придобиване на общи познания и култура по рисуване, уроците могат да бъдат с цел подготовка за кандидатстване в средните художествени училища по изобразителни и приложни изкуства. Включват живопис, графика, етюд, композиция и други. Малките и големи школници могат да съчетаят удоволствието от обучението си в залите на галерията с възможността да се запознаят с изключително богатата колекция от над 800 творби на най-утвърдените съвременни български автори, да изучат техния стил и техника на рисуване. 

Различното:

  1. Не само изучавате стила и техниката на рисуване на над 150 от най-утвърдените художници на съвременното българско изкуство. Но и сте заобиколени техните картини. С много от авторите е възможно да се срещнете и поговорите лично в галерията. Всеки месец ще се запознавате с експонатите на нова изложба. Арт Галерия Европа разполага с обща експозиция и фонд от над 800 произведения на изкуството, които можете да обсъждате.
  1. Ако инцидентно:

–  сте решили, че на Вас или на Вашето дете му се рисува сега.

–  имате малко свободно време в красивата част от центъра на града и искате да релаксирате с артистично занимание в атмосфера, която бързо Ви откъсва от ежедневието и зарежда положително.

–  Ви е изникнала работа, а искате детето Ви да оползотвори това време в полезен и занимателен творчески процес. Успоредно с полезните умения по рисуване и запознаване с различни жанрове в изобразителното изкуство, то ще се потопи в работата на истинска галерия, имайки възможност да срещне интересни хора на изкуството.  Дори и да няма амбициите на художник, тази среща ще провокира въображението му, а то е важно да присъства във всяка професия и аспект от живота. За час, два, три или колкото е нужно и приятно. Преподавател е изявената художничка Елена Хаджистоянова.

  1. Можете да ни посетите дори и за един час. Не е необходимо да се ангажирате с абонамент.

Преподавател : Елена Хаджистоянова – утвърден художниk и професионален педагог по изобразително изкуство.

За кого: За деца и възрастни 

За деца над 4 години – Чрез рисунката детето може да разкаже всичко най – важно от живота си – неговите страхове, мечти, истории. Важно нещо, на което се обръща внимание, когато детето е на уроци по рисуване е неговото въображение. Насоченото възпитание на желанието и таланта е правилния път за развитие. 

За възрастни – Живопис, графика, етюд, композиция . Уроците са предназначени за както с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване, така могат да бъдат и уроци с цел подготовка за кандидатстване в средните художествени училища по изобразителни и приложни изкуства.

Цена :

Еднократни посещения – по 10 лв. на астрономически час.

Карта за 12 часа – 102 лв. По 8,50 лв./час.

Карта за 24 часа – 180 лв. По 7,50 лв. на час.

Примeрен график – по едно или две посещения седмично с препоръчителна продължителност – 2 или 3 часа, в зависимост от възрастта и предпочитанията.Картите може да се използват в рамките на три календарни месеца.

График за юли и август:

Понеделник, Вторник и Сряда  – от 11 до 19 ч.

Събота – от 10 до 19 ч.

За да запишете час: тел. 0878 777 348 – Елена Хаджистоянова. Преподавател.

 

 

Текст и илюстрация: Галерия Европа


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Галерия "Европа"
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
18 октомври 2018 г., 15:30 - 16:15 ч. - Демонстрации в TechnoMagicLand

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!