Детски приключенски лагер в Рила (7 – 12 г.)

Share


Време
5 юли 2020 - 25 юли 2020, 8:00 - 21:30 ч.

Място
Учебница "9 музи"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 7+, 8+, 9+ год. 550 лв.

След последните напрегнати месеци и натоварена училищна година това е възможност за пълен релакс и запомнящи се преживявания.
Летният ни приключенски лагер се провежда сред красивата природа на РИЛА планина, село Говедарци, селото което всеки знае с провеждането на детски лагери и невероятни спомени.
Научете повече на сайта ни: https://bit.ly/2yXsTID

„Детски прилюченски лагер в Рила“ предлага за вашите деца специално разработена програма с много разнообразни игри и състезания, които са насочени към личностното развитие на децата. Отделяме голямо втимание на творчеството. Всеки ден по час и половина децата ще имат занимания с актьора Иво Йончев в „Театралната ни работилничка“. Програмата е подходяща за деца от 7 до 12 години.
Запишете детето си тук: https://bit.ly/2XOLbnU

Ние в „Детски прилюченски лагер в Рила“ вярваме, че приключенията, движенията и спорта на открито, както и новите приятелства са от решаващо значение в живота на децата. Стремежът ни е да насърчим децата на самостоятелност, както и да им вдъхнем увереност, че могат да се справят в различни ситуации. Желаем да заведем децата на необикновени места, да играят навън до здрач и да им покажем, че има и по-забавен начин да си прекарат лятото от този да стоят пред компютъра или телевизора в къщи или пък вперили поглед в телефона си.
Научете повече на сайта ни: https://bit.ly/2yXsTID

Детският ни приключенски лагер се провежда при много стриктни мерки за спазване на хигиена в затворените помещения, дезинфекция, безопасна дистанция и отдалеченост на сградата, малки групи до 10-12 деца.

Текст и илюстрация: Учебница „9 музи“


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Учебница "9 музи"
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
13 юли 2020 - 31 декември 2020 г., 10:00 - 19:00 ч. - Безвъзмездни спортни занимания и инициативи по Програма за развитие на ФВС

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!