Детски куклен театър в The Mall през февруари 2020: Палечка

Share


Време
22 февруари 2020, 11:00 - 13:00 ч.

Място
The Mall

Категории

Подходяща възраст   
Цена
3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Куклените спектакли в The Mall продължават и през месеца на любовта! Очакваме те всяка събота от 11:00 часа: етаж партер, сцената пред магазин Технополис.

 

01.02. – Държавен Куклен Театър Бургас – „Принцесата и граховото зърно” – Премиера

Eдин спектакъл с много принцеси, много съвети, много въпроси, един принц, едно грахово зърно и една истинска… любов! И всичко това предадено чрез магията на единството от кукла и актьор.

 

08.02. – Театър „Троливуд” – „Косе Босе”

Кума Лисана и малкото Косе Босе се срещат в една история за опашка, лукавство и откраднати яйца, история за това как и най-хитрият понякога е наказан за хитростта!

 

15.02. – Държавен Куклен Театър Ямбол – „Баба, куче и внуче”

Една история за баба Марта и внучето Коко, история за пролетта, за любовта между баба и внуче.

Ученикът Коко живее в големия град и е много, много зает… А баба му живее в малко селце. Тя много иска да види своето внуче и един ден решава да тръгне за големия град, за да види Коко. Но Коко е взел същото решение и той е тръгнал към своята баба Марта, и ето че те се срещат! Това е дълго чакана среща и за двамата, радостта е необятна, а игрите – неповторими!

 

22.02. – Театър „Дани и Деси” –  „Палечка”

Спектакълът е посветен на 200-годишнината от рождението на Х. К. Андерсен. Театралната интерпретация е написана от известната българска авторка за деца Кина Къдрева, която е един от седемте автори в света, носител на Андерсенов диплом за детска литература.

 

29.02. – Държавен Куклен Театър Сливен – „Приказка за късмета”

Всяка година на първи март, заедно със зараждащия се нов живот, Баба Марта идва при хората, благославя ги и дарява всеки с мартеничка за здраве и щастие. Веднъж тя среща един добър, но беден селянин, който има мързелив, пакостлив и опак късмет. Помага му да се пребори с лошия си късмет и да постигне щастие и богатство. Селянинът е достатъчно умен, за да послуша съветите на Баба Марта, защото който акъл има, късмет не му трябва. С ум, разум и трудолюбие се постига всичко.

 

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж партер, пред магазин Технополис. Представленията са безплатни за всички!

Текст и илюстрация: The Mall


Закупуване на билети онлайн:

Източник: The Mall
Предстоящи събития на това място:

29 февруари 2020 г., 11:00 - 13:00 ч. - Детски куклен театър в The Mall през февруари 2020


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
25 февруари 2020 - 28 февруари 2020 г., 10:00 - 20:00 ч. - Безплатен вход в Детски парти център "Тролчета"

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!