Детски куклен театър в The Mall

Share


Време
21 септември 2019, 11:00 - 13:00 ч.

Място
The Mall

Категории

Подходяща възраст   
Цена
3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Всяка събота The Mall представя за малките зрители куклени спектакли с вход свободен.

Програмата за м. септември:

07.09 – ДКТ Ямбол – „Приказки от Братя Грим”

Има ли нещо вечно и нещо вечно интересно за децата? Разбира се, класическите приказки. Ако те оживеят на сцената на кукления театър стават незабравими „Приказки от Братя Грим“ и по-точно “Хензел и Гретел”. Спектакъл с декор и кукли, изработени от дърво – истински произведения на изкуството. Съвременен прочит на приказката с голяма динамика, импровизации, контакт с публиката и прекрасна игра с куклите. Кой е лошият и кой е добрият – майката и бащата, баба Яга или децата, а може би техните приятели – всички горски обитатели?

14.09 – ДКТ Сливен – “Прасето, което искаше да стане принцеса”

Може ли едно малко прасенце да се превърне в принцеса? Защо не? Та нали в приказките всичко е възможно! Но, за да се сбъдне една мечта, е нужно истински да вярваш в нея. И освен това – да положиш малко усилия…

21.09. – Театър “Денница Арт” – “Жабчетата, които си търсеха опашчиците”

Защо възрастните жаби все крякат и се карат?“ -един ден когато порастнем ще разберем. „Жабчетата, които си търсеха опашчиците“ – една история, за това как малките попови лъжички порастват и откриват един напълно нов свят. И с премеждия и забавления се превръщат в жабки.

28.09. – Театър “Дани и Деси” – “Спящата красавица”

Посветен на 200-годишнината от смъртта на Шарл Перо. Субсидиран от НЦТ и Холандското посолство в България. Участвал на фестивали в България – Международен куклен фестивал “Панаир на куклите” – София и Международен куклен фестивал “Двама са малко, трима са много” в гр. Пловдив , в гр. Барселона, Испания, Международен куклен фестивал – гр. Мирепоа, Франция и Световен куклен фестивал в Шарлевил-Мезиер, Франция. С него е открит Международен куклен фестивал “Figuero ” в гр. Гент, Белгия.

Очакваме всички малчугани всяка събота от 11:00 часа в The Mall, на етаж партер, пред магазин Технополис. Представленията са безплатни за всички!

Текст и илюстрация: The Mall


Закупуване на билети онлайн:

Източник: The Mall
Предстоящи събития на това място:

21 септември 2019 г., 11:00 - 13:00 ч. - Детски куклен театър в The Mall

28 септември 2019 г., 11:00 - 13:00 ч. - Детски куклен театър в The Mall


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
26 юни 2019 - 30 октомври 2019 г., 11:00 - 18:00 ч. - Нарисувани думи (изложба)

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!