Детска филмова музика – концерт на Фортисимо Фамилия в зала „България“

Share


Време
19 май 2019, 11:30 - 12:30 ч.

Място
Софийска филхармония - Зала "България"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 12 лв.

С музика от детски филми ще завърши сезон VII на Фортисимо Фамилия.
На 19 май от 11:30 часа Софийската филхармония, под диригентската палка на маестро Найден Тодоров, ще изпълни подбрани музикални бисери от любими детски филми и пиеси и ще зарадва, както малчуганите, така и техните родители.
Както във всеки концерт на музикално-образователната програма и този път децата ще научат любопитни факти от света на музиката.
В концерта е включена българска, американска, руска и друга детска музика. А за да бъде още по-интересно, специално участие ще вземе музикално-артистичната двойка Дони и Нети.
От екипа на Фортисимо Фамилия обещават незабравим последен концерт за сезона, със специално подготвени изненади за всички гости, дошли в този ден в зала ”България”.
Билетите са вече в продажба на касата на зала “България”, както и онлайн в сайта на Софийска филхармония: http://www.sofiaphilharmonic.com/.

–-

Концертите на образователната програма винаги се провеждат пред пълни зали и предлагат незабравимо музикално преживяване за малки и големи. След „Приказка за Крали Марко”, програмата продължава с „#Отело“ – концерт за тийейджъри (17 февруари, неделя от 19:00 часа) със звездното участие на Радина Кърджилова и Деян Донков. А в първия пролетен месец предстои Фортисимо Академия с „Пролетно тайнство“ – образователен концерт за възрастни с диригент Максим Ешкенази (24 март, неделя 19:00 ч.) и ще завърши с последните два за сезона детски концерта – “Шехерезада“ (14 април, неделя 11:30 ч.) и „Детска филмова музика“ на 19 май, неделя 11:30 ч.

Текст и илюстрация: Фортисимо Фамилия

Вижте и пълната програма на Фортисимо Фамилия за сезон 2018-2019 г.


Закупуване на билети онлайн: http://www.sofiaphilharmonic.com/

Източник: Фортисимо Фамилия
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
24 август 2019 г., 11:00 - 12:30 ч. - Джаз за деца. Лятна среща@Фотосинтезис

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!