Детска киноседмица 9 − 15 март 2018 в София

Share


Време
9 март 2018 - 15 март 2018, 10:00 - 22:00 ч.

Място
Арена, Cine Grand, Cinema City, Одеон филмотечно кино, G-8 cinema, Euro Cinema

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 5-25 лв.

Обзор на детската филмова програма в софийските кина от петък, 9 март, до четвъртък, 15 март 2016 г.

 

Нови детски филми в кината

 

Премиерата на месеца − нашумелият български филм „Лили Рибката“ разказва за дете, което може да се променя от момче в момиче и обратното. Срещата между това необикновено дете и Лили, дъщерята на семейство цигани магьосници ще доведе до изключителна саможертва в името на любовта.

Филмът се прожектира в кината Arena Deluxe Bulgaria Mall, Арена МладостАрена The MallАрена ЗападCinema City ParadiseCinema City Sofia, Euro CinemaG-8 CinemaКино „Влайкова“.

„Падингтън 2“ е продължение на един от най-обичаните семейни филми за приключенията на мечето Падънгтън, герой от едноименните книжки за деца на английския писател Майкъл Бонд. Във втората част Падингтън търси перфектния подарък за 100-ния рожден ден на леля Луси и вижда великолепна панорамна книга в магазина на г-н Грубер, която на всяка цена иска да купи. Но книгата бива открадната и Падингтън и семейство Браун, при които той живее, ще трябва да разкрият крадеца. Тази очарователна комедия можете да видите в в кината Арена МладостАрена Запад Cinema City ParadiseCinema City Sofia.

Семейната анимационна комедия „Бикът Фердинанд“ разказва за един миролюбив бик, който намира своето обичащо го семейство и е решен на всичко, за да не се съгласи да участва в бой с бикове. Можете да видите това забавно приключение в кината Arena Deluxe Bulgaria Mall, Арена МладостАрена The MallАрена ЗападCinema City ParadiseCinema City Sofia.

„Гномчета вкъщи“ е анимационна екшън фентъзи комедия, която ще ни отведе в неподозирания свят на градинските гноми и ще ни направи свидетели на приключенията на малката Кло, имала непредпазливостта да надникне в техните тайни. Можете да гледате тази истори в Arena Deluxe Bulgaria Mall, Арена МладостАрена The MallАрена ЗападCine Grand Park Center,  Cine Grand Sofia Ring MallCinema City ParadiseCinema City Sofia.

Детски филми от 2017 в кината

Освен премиерните заглавия, които вървят по екраните на големите кина, привличат с разнообразната си програма и по-малките салони като Euro CinemaG-8 CinemaОдеон филмотечно кино, Кино Влайкова.

Тя също включва филми от 2017 г., като „Дийп“, където ще видим кой ще остане на Земята след края на света, а щурите катерици в „Крадци на ядки 2: Луди по природа“ ще се забъркат в нови приключения и германската анимация за безсмъртието „Малкият вампир“.

Още детски филми в софийските кина

В G-8 Cinema ще преоткрием „Астерикс: Имението на боговете“, „Ваканциите на малкия Никола“, „Епоха на животните“, „Жълтурко“, „Императорът“, „Лешникотрошачката 3D“, „Овцата Шон: Филмът“, „Омагьосаната къща“, „Приключенията на Сами“ и „Приключенията на Сами 2“, „Замбезия“, „Ратчет и Кланк“, „Гномео и Жулиета“.

Euro Cinema ще покаже също „Пчеличката Мая“, а Кино Влайкова кани малките зрители на „Свободни птици“.

Можете да видите програмата по часове и да закупите билети онлайн на сайтовете на кината:

Арена,

Cine Grand,

Cinema City,

Одеон филмотечно кино,

G-8 cinema,

Euro Cinema

Кино „Влайкова“

Кино Люмиер Лидл

Текст и корица: ПоПоТам


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Арена, Cine Grand, Cinema City, Одеон филмотечно кино, G-8 cinema, Euro Cinema
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
15 март 2019 - 21 март 2019 г., 10:00 - 22:00 ч. - Детска киноседмица 15 – 21 март 2019 в София

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!