Детска киноседмица 13 − 19 април 2018 в София

Share


Време
13 април 2018 - 19 април 2018, 10:00 - 22:00 ч.

Място
Арена, Cine Grand, Cinema City, Одеон филмотечно кино, G-8 cinema, Euro Cinema

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 11+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 5-25 лв.

Обзор на детската филмова програма в софийските кина от петък, 13 април, до четвъртък, 19 април 2018 г.

 

Нови детски филми в кината

 

Премиерата на месеца – украинската приключенска семейна комедия „Откраднатата принцеса“ ще ни отведе в епохата на рицарските подвизи в името на прекрасни принцеси и злите магьосници, които винаги се намесват в съдбите им. Така се случва и с пътуващия артист Руслан, който много иска да стане рицар, с неговата възлюбена Мила, за която той не подозира, че е кралска дъщеря и завистливия магьосник Черномор, който с магия се опитва да отнеме любовта на двамата млади. Как ще се справи Руслан с предизвикателството, ще победи ли своя могъщ съперник и ще си върне ли любовта на красивата принцеса Мила?

Режисьор: Олег Маламуж

Сценарий: Ярослав Войцешек

Консултант сценарий: Андрю Хилтън (Screenplay Mechanic)

Продуцент: Егор Олесов

дублиран на български

в ролите: Руслан – Момчил Степанов, Мила – Елена Грозданова, Фин – Ненчо Балабанов, Лестър – Сотир Мелев, Черномор – Георги Стоянов, Мъдрият котарак – Атанас Сребрев и други.

Филмът е с продължителност 80 мин. и ще се прожектира в кината Арена МладостАрена The MallАрена ЗападCinema City ParadiseCinema City Sofia, Cine Grand Park Center,  Cine Grand Sofia Ring Mal.

––

 

„Зайчето Питър“, съвместна продукция на САЩ, Великобритания и Австралия, тръгна по софийските кина от 30 март, за да пренесе на филмова лента приключенията на един пакостлив заек с приключенски дух, познат от детските книжки. Ще проследим вечната вражда между Питър и мистър Томас Макгрегър, която този път ще напусне градинските лехи в надпреварата за сърцето на една прекрасна съседка и ще поднесе на герои и публика много изненади.

Режисьор: Уил Глук

Участват: Роуз Бърни, Донал Глийсън, Сам Нийл

Филмът е с продължителност 95 мин., разпространява се във формат 2D и е озвучен на български с гласовете на Орлин Павлов в ролята на Зайчето Питър, Августина-Калина Пламен Петкова (Бея), Борис Кашев (Томас), Константин Икономов (Бебо Бенджамин), Дайяна Димитрова (Флопси/), Велислава Маринкова(Мопси), Мария Пенчева (Пухинка).

Гледайте в Arena Deluxe Bulgaria MallАрена МладостАрена The MallАрена ЗападCinema City ParadiseCinema City Sofia, Cine Grand Park Center,  Cine Grand Sofia Ring Mal, Одеон филмотечно кино.

–-

 

Нашумелият български филм „Лили Рибката“ разказва за дете, което може да се променя от момче в момиче и обратното. Срещата между това необикновено дете и Лили, дъщерята на семейство цигани магьосници ще доведе до изключителна саможертва в името на любовта.

Филмът се прожектира в кината Euro CinemaG-8 Cinema, Кино Влайкова.

––

 

„Падингтън 2“ е продължение на един от най-обичаните семейни филми за приключенията на мечето Падънгтън, герой от едноименните книжки за деца на английския писател Майкъл Бонд.

Във втората част Падингтън търси перфектния подарък за 100-ния рожден ден на леля Луси и вижда великолепна панорамна книга в магазина на г-н Грубер, която на всяка цена иска да купи. Но книгата бива открадната и Падингтън и семейство Браун, при които той живее, ще трябва да разкрият крадеца.

Тази очарователна комедия можете да видите в в кината 

 Cinema City Paradise.

 

––

 

Семейната анимационна комедия „Бикът Фердинанд“ разказва за един миролюбив бик, който намира своето обичащо го семейство и е решен на всичко, за да не се съгласи да участва в бой с бикове.

Можете да видите това забавно приключение в кината 

Arena Deluxe Bulgaria Mall, Арена МладостАрена The MallАрена Запад

Cinema City ParadiseCinema City Sofia.

––

 

„Гномчета вкъщи“ е анимационна екшън фентъзи комедия, която ще ни отведе в неподозирания свят на градинските гноми и ще ни направи свидетели на приключенията на малката Кло, имала непредпазливостта да надникне в техните тайни.

Можете да гледате тази истори в кината

Арена Младост

 

Cinema City ParadiseCinema City Sofia.

––

 

Детски филми от 2017 в кината

 

Освен премиерните заглавия, които вървят по екраните на големите кина, привличат с разнообразната си програма и по-малките салони като Euro Cinema и G-8 Cinema.

Тя също включва филми от 2017 г., като „Дийп“, където ще видим кой ще остане на Земята след края на света и германската анимация за безсмъртието „Малкият вампир“, продължението на историята за щурите катерици в Крадци на ядки 2: Луди по природа“.

 

–-

 

Още детски филми в софийските кина

В G-8 Cinema ще преоткрием

„Ваканциите на малкия Никола“,

„Овцата Шон: Филмът“,

„Омагьосаната къща“,

„Приключенията на Сами“ и „Приключенията на Сами 2“,

„Пчеличката Мая: Филмът“,

„Замбезия“,

„Маша и Мечока: Най-смешните епизоди“,

„Астерикс: Имението на боговете“,

„Епоха на животните“,

„Жълтурко“.

Кино „Влайкова“ ще покаже комедията за деца и възрастни „Свободни птици“.

––

 

Можете да видите програмата по часове и да закупите билети онлайн на сайтовете на кината:

Арена,

Cine Grand,

Cinema City,

Одеон филмотечно кино,

G-8 cinema,

Кино „Влайкова“

Кино Люмиер Лидл

Дом на киното

 

 

 

Текст и корица: ПоПоТам


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Арена, Cine Grand, Cinema City, Одеон филмотечно кино, G-8 cinema, Euro Cinema
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
15 март 2019 - 21 март 2019 г., 10:00 - 22:00 ч. - Детска киноседмица 15 – 21 март 2019 в София

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!