БЛАГУНИТЕ на живо: „ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН“ (детски театрален спектакъл)

Share


Време
25 февруари 2018, 11:30 - 12:30 ч.

Място
Театър „Сълза и смях“

Категории

Подходяща възраст   
Цена
10+, 2+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. уточнете при организаторите лв.

След успеха на детския телевизионен сериал „БЛАГУНИТЕ“ излъчен в рубриката на БНТ “Лека нощ деца!“ и големия брой гледания в интернет, екипът на продукцията създаде  детски театрален спектакъл с героите от сериала “БЛАГУНИТЕ”.

В представлението децата ще имат възможност за пъври път да се срещнат на живо с любимите си герои, да се потопят в техния свят, да преживеят заедно весели и получителни истории. Ще видим изключително красиви кукли, цветни и пищни, специално преработени за сцена и декорите с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите песнички от кукления сериал, както и специално написани нови весели такива, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-лесно да се справят с трудностите.

„Още един прекрасен ден“ ще разкрие поредния забавен ден с Благуните, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, песни и танци.

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф – Кирил Наумов, кукли – Благовеста Василева, музика -Димо Стоянов от ПИФ и Аликсандър Дойчев. Участват актьорите от театър Вилекула – Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Билети на касата и онлайн на сайта на Театър „Сълза и смях“. Деца до 4 г. възраст влизат безплатно, но без право на седящо място.

Повече за Благуните вижте на www.blagunite.com

Текст и илюстрация: Театър „Сълза и смях“


Закупуване на билети онлайн: http://www.salzaismyah.bg

Източник: Театър „Сълза и смях“
Предстоящи събития на това място:

24 март 2019 г., 11:30 - 13:00 ч. - Принцеса Мирабела (мюзикъл)


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
23 март 2019 г., 10:00 - 18:00 ч. - Slingo Fest 2019 – Всичко за бебеносенето на едно място

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!