Безплатен уикенд в басейна на Медицински комплекс „Д-р Щерев“

Share


Време
1 август 2020 - 2 август 2020, 0:00 ч.

Място
Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Категории

Подходяща възраст   
Цена
0+, 1+, 10+, 11+, 2+, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+ год. 0 лв.

Скъпи приятели,

Имаме страхотна новина! Басейнът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ отново отваря врати, като обявява безплатен уикенд с водни занимания! Така бебета, деца и възрастни ще могат да се насладят на прохлада в топлите почивни дни с полезни упражнения за всички. Безплатните водни занимания за малки и големи ще се проведат на 1 и 2 август (събота и неделя), а участието е само след предварително записване на 0877 53 17 19. Побързайте и позвънете, местата са ограничени!

Прочетете на какви занимания можете да се запишете на 1 или 2 август, както и как басейнът ни отговаря на всички хигиенни и противоепидемични изисквания:

За всички предлагани занимания се предоставят плувни артикули, които да спомогнат по-добрия ефект и качество. Вижте всички предлагани занимания в Аква сектора на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и изберете най-подходящото за вас и/или детето ви:

• ГРУПА БЕБЕ + РОДИТЕЛ: групови занимания за бебета, без наличие на патология, заедно с 1 или 2-ма родители в басейна. Водещият заниманията обръща внимание на всички участници, като се прилага индивидуален подход към всеки и спрямо възрастта и развитието на бебето. Заниманията имат за цел да спомогнат двигателното развитие и да подготвят бебето за уроци по плуване. Заниманията са за бебета от 1 до 3 год., като преди да участвате препоръчваме консултативен преглед с лекар физиотерапевт относно двигателното развитие на детето. Можете да видите повече за безплатните консултативни прегледи ТУК.
• ОБУЧЕНИЕ ПО ПЛУВАНЕ ЗА ЛИЦА НАД 3 ГОД.: предлагат се уроци по плуване от треньори с дългогодишен опит в областта с деца и възрастни. Освен групови, се предлагат и индивидуални занимания, които са подходящи за деца, които се учат да плуват за първи път и за възрастни, които не могат да плуват.
• ГИМНАСТИКА ЗА БРЕМЕННИ: това е водна гимнастика с медицинска насоченост. Може да се стартира по всяко време на бременността и да се извършва до самия й край. Преди да се насочите към заниманията, препоръчваме да се консултирате с вашия акушер-гинеколог. Преди заниманията молим клиентите да споделят на водещия рехабилитатор/кинезитерапевт спецификите на своите оплаквания, ако имат такива.
• КАРДИО АЕРОБИКА: високоинтензивна водна аеробика, имаща за цел раздвижване, отслабване, тонизиране и стягане на тялото. Упражненията, които дава инструкторът са по програма. Не се препоръчва за хора със сърдечни проблеми.
• МЕДИЦИНСКА ГИМНАСТИКА: водна гимнастика, имаща за цел профилактика при различни дегенеративни и хронични заболявания, както и след оперативни интервенции. Упражненията са съобразени със състоянието на участващите. Преди заниманията, молим клиентите да споделят на водещия рехабилитатор/кинезитерапевт спецификите на своите оплаквания и/или интервенции.
• СВОБОДНО ПОЛЗВАНЕ НА СЕКТОРА: предлага се свободно посещение. Можете да ползвате басейн, джакузи и сауна в рамките на 60 мин, както и плувните артикули.

Технически параметри:
– Басейнът е с размери 10 метра дължина и 5 метра ширина. Дълбочината е от 1.4 метра до 1.6 метра
– Темпаратурата на водата в басейна е между 28-30 градуса, а на джакузито –  33-34 градуса.
– Суха финландска сауна за 5 души. Температурата е между 60-100 градуса.
Водата в басейна се пречиства чрез
– филтри за пречистване на механични частици и отпадъци (механично пречистване)
– ултравиолетови лампи за бактерицидно действие
– хлор, съобразно изискванията на СРЗИ
– медни йони за микро механичните отпадъци, участващи в механичното пречистване

От водата се вземат проби от Изпитателна лаборатория „ФЕБА ЛАБ“: лаборатория за анализ, съгласно изискванията на стандартите на БДС. Проби от водата се вземат на всеки 2 седмици. Резултатите от последните два анализа са окачени на достъпно видимо за всички място.
Аква секторът функционира съгласно всички изисквания и спазване на противоепидемичните мерки, въведени в страната. С посещението си на Аква сектора в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ всеки посетител се задължава да спазва организацията с цел запазването на чистотата, хигиената и спокойствието на останалите посетители и персонал. Можете да се запознаете с организацията ТУК.

Текст и илюстрация: Медицински комплекс „Д-р Щерев“


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Медицински комплекс "Д-р Щерев"
Предстоящи събития на това място:
Няма въведени предстоящи събития на тази локация
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
17 август 2020 г., 16:30 - 17:00 ч. - Безплатни игри на английски (3 - 7 г.)

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!