Бебешка работилничка за рисуване с Лана (2-4 г.) във FOX Book Café – Четвъртък

Share


Време
20 февруари 2020, 10:30 - 11:15 ч.

Място
FOX Book Café

Категории

Подходяща възраст   
Цена
2+, 3+, 4+ год. 15 (10) лв.

Заповядайте на сутрешна бебешка работилничка за рисуване с за най-малките – от 2 до 4 годинки!
Възрастта е препоръчителна, по ваша преценка и интерес се приемат и по-малки и по-големи деца.Заедно с родителите ще рисуваме с различни техники и материали – така децата опознават света. Ползите от рисуването са изключителни за децата – освен, че се забавляват, те се запознават с основите на цветознанието и откриват своя творчески потенциал. В нашите занятия ще използваме четки, пръсти и други рисувателни техники. Всички техники и материали са специално подбрани с цел да развиват фината и грубата моторика на децата, сензорните им способности, пространственото мислене, чието развитие дава резултат след години – в усвояването на геометрията, например. Рисуването в ранна детска възраст стимулира въображението, концентрацията, координацията и дори речта на детето.
💚 Боичките са от нас, те са безвредни и перящи се, но все пак се екипирайте с дрешки, за които не ви е жал!
💚 Заниманието предполага активното участие на родителя чрез пример за подражание, който е естествения начин на децата на тази възраст да учат и опознават света. Водещият на занимението е модератор (не е аниматор), истинските учители на децата са самите родители, затова тяхното активно участие е ключово и небоходимо.
Ще научите на практика защо стимулирането чрез творчество е толкова важно и полезно за цялостното ранно детско развитие.Работилничката ще води Лана Александрова, художник-моделиер и педагог с дългогодишен опит. Групата ще бъде с продължителност около 45 минути. Моля, заповядайте 10-15 минутки по-рано, защото е необходимо време за настаняване и физическа подготовка за урока.Начало:
– 11:10 за възраст 2-4 г.
Възрастта е препоръчителна, по ваша преценка и интерес се приемат и по-малки и по-големи деца.
Ограничен брой места: 10 деца
Вход: 15 лева на дете
отстъпка за второ дете в семейството – 10 лв.
(Входът за събитието се заплаща само в брой, не се приема плащане с карта!)
Материалите са включени в цената.Само с предварително записване и ограничени места – до 10 деца в група. Събитието ще се проведе при МИНИМУМ от 3 деца.- Как става записването?
Влизате на страницата на FOX book café -> Събития -> Намирате вашето събитие -> Дискусии -> Публикация, в която пише „Тук се записваме за – часа“ -> Коментирате най-отдолу (не под чужд коментар).

– Ами ако съм се записал, но не успявам да дойда?
Пишете коментар в публикацията, в която сте се записали, за да може друг да се възползва от мястото.
Ние поемаме грижата да уведомяваме чакащите по ред за освободили се места, моля НЕ предлагайте на някого в коментарите вашето място, просто пишете най-отдолу.

ЗА ВОДЕЩАТА:
Работилничката ще води прекрасната Лана Александрова, със специалност художник-моделиер, завършила висшето си образование в Москва във факултета по приложни изкуства и педагог с дългогодишен опит. Тя работи вече цели 18 години с деца на възраст от 6 месеца до 16 годишна възраст. Преподавала е и конструиране, история на костюма и композиция в техникум по облекло и текстил.
Нейната любов към изкуството започва още в детството, тя започва да ходи на уроци от 6 годишна възраст, а в последствие завършва художествена гимназия и следва своята детска мечта да стане и художник-моделиер по професия.
Тя е безспорен експерт в областта си и благодарение на своя богат опит и умения за работа с деца, ние, от FOX book cafe, сме щастливи да ви каним на нейните творчески занимания и вярваме, че редовните срещи с нея ще окажат силен позитивен ефект върху цялостното развитие на вашите деца.

Текст и илюстрация: FOX book café


Закупуване на билети онлайн:

Източник: FOX Book Café
Предстоящи събития на това място:

20 февруари 2020 г., 10:30 - 11:15 ч. - Бебешка работилничка за рисуване с Лана (2-4 г.) във FOX Book Café – Четвъртък

21 февруари 2020 г., 10:00 - 12:00 ч. - Читателски клуб "Най-Малките Лисичета" във FOX Book Café (0–3 г.) – Петък

21 февруари 2020 г., 16:30 - 17:15 ч. - Читателски клуб "Най-Малките Лисичета" във FOX Book Café (0–3 г.) – ENGLISH

22 февруари 2020 г., 16:00 - 17:00 ч. - Работилница за Фея от вълна за деца над 5 г.

23 февруари 2020 г., 10:00 - 11:45 ч. - Рисуване и Музика за Най-Малките Лисичета във FOX Book Café (0-36 мес.)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Следващо събитие от интересуващата ви категория:
19 февруари 2020 - 21 февруари 2020 г., 10:00 - 17:00 ч. - В Музейко 19-21 февруари 2020

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!