Бебешка музика за бебоци и малчовци

Share


Време
11 декември 2018, 10:00 - 12:00 ч.

Място
Малки приказки

Категории

Подходяща възраст   
Цена
0+, 1+, 2+, 3+ год. 12 (отстъпки с карта) лв.

Какво е бебешка музика?
Това са развиващи музикални занимания за родители и деца на възраст от 3 месеца до 3 години. Те са специално подготвени и поднесени по начин, който е занимателен и приятен за децата. Използват се дрънкалки, дървени кубчета, музикални инструменти, подходящи играчки. Всяко занимание се води с пиано или йоника.

Клас „Бебок” – за бебета от 3 до 12 месеца. Заниманието е с продължителност 40 минути. Програмата основно се фокусира върху музикалната анимация – свързване на движенията на бебето и майката с текста и мелодията на песничките, различни ритмически занимания, традиционни музикални игри, тематични танци – валс, самба, танго, менует. Специално място в заниманията за най-малките има и слушането на класическа музика – Моцарт, Хайдн, Бах, Вивалди.
Вторник, 10:00
Цена: 10 лв.; карта за 4 посещения – 30 лв.

Клас „Малчо” – за деца от 1 до 3 години. Заниманието е с продължителност 50 минути. В тях са включени разнообразни модули музикални занимания – златни български детски песнички, ритмологични занимания с ударни инструменти, музикална анимация, слушане на класическа музика, музикално околосветско пътешествие – музика от различни краища на света (Европа, Южна Америка, Африка), музикални игри и танци (валсове, хора). Включени са и някои от най-хубавите песнички на английски, които се изпълняват не само на оригинален език, но и на български. И не на последно място – всяка седмица има музикална тема, свързана със сезоните или празниците!
Вторник, 11:00
Цена: 12 лв.; карта за 4 посещения – 36 лв.

За водещата:
Децата я познават като Маги. Вече четвърта година Миглена Христова води музикални занимания за малки и големи, заедно и поотделно. Най-голямото й вдъхновение е нейния син, с когото не спира да твори. Музикант по душа, Маги преминава през обучения по пиано, предучилищна педагогика, музикална психодрама за деца, обучение по метода ОРФ и продължава да се развива и да учи с любов и благодарност към работата си.


Закупуване на билети онлайн:

Източник: Малки прикзки
Предстоящи събития на това място:

18 декември 2018 г., 10:00 - 12:00 ч. - Бебешка музика за бебоци и малчовци

25 декември 2018 г., 10:00 - 12:00 ч. - Бебешка музика за бебоци и малчовци


Следващо събитие от интересуващата ви категория:
1 декември 2018 - 15 януари 2019 г., Всички дни ч. - Празнична кампания на Столична община „Да украсим София за Коледа“

Коментари през Facebook

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!