Logiscool – забавно програмиране и незабавен успех

Share

Повечето деца обичат да играят компютърни игри, но много малко от тях могат да сътворят своя собствена игра. Повечето родители знаят, че програмирането е едно от най-важните умения, които ще бъдат необходими за професиите на бъдещето. Малцина знаят обаче, че всеки може да се научи да програмира, дори децата в 1-2 клас. В Logiscool са готови да докажат това и да помогнат на децата да се влюбят в програмирането, да ги превърнат от пасивни потребители в  активни творци на дигиталната вселена.

Кои са Logiscool?

Logiscool е международна школа по програмиране за деца и младежи, създадена през 2014 г. в Будапеща и до днес изградила мрежа от вече над 100 центъра в 14 страни. Курсовете и лагер-школите на Logiscool са помогнали за развитието на повече от 70 000 ученици, които са се научили да програмират, забавлявайки се.

Как се преподава в Logiscool?

Първите стъпки, които правят всички курсисти, независимо от възрастта им, са във визуалното програмиране. То е много важно за разбиране на алгоритмичното мислене и помага на децата лесно и забавно да създадат игри, анимационни и други проекти, а след това неусетно да преминат към паралелно използване на визуални команди и писмен код. На следващото стъпало школниците усвояват кода, написан в Scoolcode – уникалната собствена образователна платформа на Logiscool, и могат да продължат да изучават други езици за програмиране като JavaScript, Unity или Python.

Scoolcode е вдъхновяваща среда с млади и ентусиазирани преподаватели, гарантираща незабавен успех и постижения. Школниците могат да се включат в разнообразни присъствени и онлайн формати в зависимост от възрастта и интересите, включително на английски език. Осигурено е цялото необходимо оборудване, а групите са малки, до 12 деца.

За кого е Logiscool?

За всички деца от 1 до 12 клас, които искат да навлязат в необятния свят на програмирането и да се научат да създават игри и други интересни продукти, както и за учениците с по-засилен интерес към технологиите, които искат да превърнат програмирането в своя професия.

За да се убедите във всичко това, запишете се за безплатен демонстрационен урок в един от удобните за вас центрове в София и Пловдив или онлайн!

Запишете се за безплатен демо урок

Какво предстои в Logiscool?

В края на септември започват есенните курсове по програмиране Logiscool. Учебната година е разделена на два модула, като вторият започва през февруари. Всеки курс се състои от 17 урока с продължителност 1,5 ч. Заниманията са веднъж седмично, графикът е гъвкав и различни часове в делнични и почивни дни. Таксата за учебната година може да се плати на равни месечни вноски.

Повече за есенните курсове:
https://www.logiscool.com/bg/autumn-courses

И съвсем ново специално предложение: онлайн дигитални aтелиета с интересна и смислена тематика! Всяко дете от 2 до 6 клас с лаптоп/компютър, микрофон и добър интернет може да се включи от дома си в ателието ROBLOX ГЕЙМ ДИЗАЙН, а по-големите ученици, от 4 до 12 клас, които използват смартфони и приложенията за тях – в ателие ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ANDROID.

Как да се включите, каква е цената и всички подробности за програмата вижте тук: https://www.logiscool.com/bg/digital-atelier#covidinfo

Как да се свържем с Logiscool?

Уеб: https://www.logiscool.com/bg/

Имейл: info-bg@logiscool.com

Адреси и контакти на школите в България:

· Logiscool България (онлайн)

·  София – Лозенец

·  София – Център

· Пловдив – Марица

Бъдещето на вашето дете започва днес, бъдете отговорен родител и му дайте най-доброто средство за успех!

Съдържание от Logiscool България

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!