Спечели свръхскоростни награди със Соник: Филмът – правила на играта

Share

На 14 февруари от големия екран ни връхлита епичната битка между героя от една от най-популярните компютърни игри – по-бързия от светкавица таралеж Соник и злия гений д-р Роботник, изигран от Джим Кери в Соник: Филмът.

А със скоростта на свръхбързия и пакостлив герой Соник към читателите на ПоПоТам се изстрелват и страхотни награди за супергерои!

Игра

В коментар към поста на играта във Фейсбук отговорете на следния въпрос:
Кой е по-бърз?
а) Соник
б) Супер Марио
в) Малък Сечко

Нека видим има ли различни мнения по въпроса 🙂 В разпределянето на наградите ще участват всички отговорили. Адрес на играта във фейсбук: https://www.facebook.com/popotam.bg/photos/a.1742103422687108/2628151150748993/

Награди

Ще бъдат раздадени общо три награди, като победителите ще бъдат изтеглени чрез жребий измежду всички участници в играта.

– Комплект фризби и протеинов шейкър – 1 бр.

– Комплект фризби и LED светлинен клипс за обувки – 1 бр.

– Комплект протеинов шейкър и LED светлинен клипс за обувки – 1 бр.

Условия на играта      

Период на играта: от 10 до 16 февруари 2020 г. включително. Резултатите ще бъдат обявени на 17 февруари 2020 г. във фейсбук страницата на ПоПоТам, в коментар към поста на играта: https://www.facebook.com/popotam.bg/photos/a.1742103422687108/2628151150748993/
и в сайта на ПоПоТам: http://popotam.bg/archives/52438, в края на тази публикация.  

Печелившите трябва да се свържат с нас чрез съобщение във Фейсбук или на имейл: info@popotam.bg до 19 февруари 2020 г. включително за уточняване получаването на наградите. Ако печеливш не се свърже с екипа на ПоПоТам до изтичане на крайния срок, неговата награда ще бъде предоставена на друг участник, изтеглен с нов жребий измежду неизбраните при първия жребий участници.  

В играта могат да участват всички лица, които не са служители или близки на организаторите от ПоПоТам и Форум Филм. Децата до 18 г. се представляват от родителите си.  

Соник: Филмът вече превзема големия екран, а ако още не сте намерили време да го гледате, заредете се с настроение от трейлъра, озвучен на български език:

Победители в играта

На 17 февруари чрез жребий бяха изтеглени имената на тримата победители в играта. Това са:
Jorjeta Todorova – печели комплект фризби и протеинов шейкър
Stanislava Karafizova-Tzaneva – печели комплект фризби и светлинен клипс за обувки
Яница Панайотова – печели комплект протеинов шейкър и светлинен клипс за обувки.

Честито на победителите! Следете сайта на ПоПоТам и страницата ни във фейсбук, откривайте интересни събития за деца и участвайте в следващите ни игри!


Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!