Ела в Замръзналото кралство 2 и докажи, че си фен! – правила на играта

Share

Най-касовият анимационен филм на всички времена се завръща с нова история, в която двете принцеси Елза и Анна вече не са в конфликт, а се борят заедно срещу смъртна опасност, надвиснала над тяхното прекрасно кралство! В тази борба се включват всички добре познати и любими на малки и големи герои от първата част, за да ни напомнят колко важни са семейството, приятелството и любовта! Припомнете си и снежната магия, която ще ни завърти в още по-безпощадна вихрушка със Замръзналото кралство 2 – вече в кината на 2D, 3D и IMAX 3D. А ние ви очакваме в нашата игра с невероятно красиви награди!

Игра

Докажи, че си най-големият фен на Замръзналото кралство! В коментар към поста на играта във Фейсбук изпрати снимка, рисунка, клипче или друго по твой избор, от което да личи колко много харесваш филма или някой от неговите герои. Използвай въображението си! Победителите ще бъдат определени от жури чрез жребий измежду най-добрите и ще получат страхотни колекционерски награди от филма. Адрес на играта във фейсбук:  https://web.facebook.com/popotam.bg/posts/2553371268226982

Награди

–  1 комплект преспапие и несесер с принадлежности;
– 1 комплект преспапие и чанта
– 1 комплект преспапие и детска блуза
– 1 брой кукла „Елза“

Условия на играта      

Период на играта: от 22 до 28 ноември 2019 г. Резултатите ще бъдат обявени на 29 ноември 2019 г. във фейсбук страницата на ПоПоТам, в коментар към поста на играта: https://web.facebook.com/popotam.bg/posts/2553371268226982
и в сайта на ПоПоТамhttp://popotam.bg/archives/49992, в края на тази публикация.  

Печелившите трябва да се свържат с нас чрез съобщение във Фейсбук или на имейл: info@popotam.bg до 1 декември 2019 г. включително за уточняване получаването на наградите. Ако печеливш не се свърже с екипа на ПоПоТам до изтичане на крайния срок, неговата награда ще бъде предоставена на следващия класирал се.  

В играта могат да участват всички лица, които не са служители или близки на организаторите от ПоПоТам и Форум Филм. Децата до 18 г. се представляват от родителите си.  

Следете сайта на ПоПоТам и страницата ни във Фейсбук, където ще публикуваме постовете на участниците в играта! Участвайте и се забавлявайте!  

За да се потопите напълно в атмосферата на Замръзналото кралство 2, вижте официален трейлър, озвучен на български език:      

Победители в играта

На 28 ноември 2019 г. ще бяха изтеглени победителите в играта. Това са:

Sofia Slavcheva-Hristanova печели комплект преспапие и несесер с принадлежности

Джуние Иланска печели комплект преспапие и чанта

Maximiliyana Bazan  печели комплект преспапие и детска блуза

Desislava Ivanova печели кукла „Елза“

Благодарим на всички за участието и ви пожелаваме много красиви изживявания със Замръзналото кралство 2!

Текст: ПоПоТам
Илюстрации: Форум Филм

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!