ВЛЕЗ В ИГРАТА НА ИГРАЧКИТЕ: ПЪТЕШЕСТВИЕТО И СПЕЧЕЛИ НАГРАДА!

Share

Готови ли сте за нови и вълнуващи приключения с една от най-очакваните анимации на Дисни и Пиксар? Играта на играчките: Пътешествието идва в кината на 28 юни на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX и ще ни срещне с познатите любими играчки на Бони, но и с един нов герой. Какъв е той – очакваме да ни отговорите в нашата игра с награди!

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА

В коментар под поста на играта във Фейсбук на адрес:  https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/2415072345390209 участниците трябва да отговорят на следния въпрос:

Какво представлява новата играчка на Бони във филма „Играта на играчките: Пътешествието“?

НАГРАДИ

Със жребий измежду всички участници ще бъдат раздадени следните награди:

–          2 комплекта детско пъзелче и шапка

–          2 броя комплект с малки игри (лабиринти, рисунки за оцветяване);

–          1 брой плажна топка;

–          1 брой раница/мешка;

Играта стартира на 24 юни 2019 г. и ще продължи до 30 юни 2019 г. Победителите ще бъдат обявени на 1 юли 2019 г. на сайта ПоПоТам в тази публикация, и във Фейсбук страницата на ПоПоТам в коментар към поста на играта:  https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/2415072345390209

УЧАСТНИЦИ

В играта могат да участват всички лица, които не са служители или близки на организаторите от Форум Филм и ПоПоТам. Децата се представляват от техните родители или законен настойник.

ПОБЕДИТЕЛИ В ИГРАТА

На 1 юли 2019 г. бяха изтеглени победителите в играта. Ето техните имена и награди:

По един комплект пъзел и шапка печелят:
Venelina Hristova и Мариела Григорова

По един комплект с малки игри (лабиринти, рисунки за оцветяване) печелят:
Теодора Василева и Lilia Sapundzhieva

Viktoria Todorova печели плажна топка

Boyka Mihaylova печели раничка

Печелившите трябва да се свържат с ПоПоТам чрез съобщение във Фейсбук или на имейл: info@popotam.bg в срок от 2 дни за уточняване получаването на наградите. Ако печеливш не се свърже с екипа на ПоПоТам до изтичане на крайния срок, ще се проведе ново теглене.

Пожелаваме ви много забавление и късмет, а докато очаквате премиерата на Играта на играчките: Пътешествието, която идва в кината на 28 юни на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX , вижте официалния трейлър на филма, озвучен на български език:

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!