ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ НАГРАДА ОТ САМИ ВКЪЩИ 2!

Share

Познаваме ли добре домашните си любимци? Знаем ли какво правят те, когато останат сами вкъщи? Пълният с енергия териер Макс и неговите приятели се завръщат, за да ни покажат още една неочаквана страна от своя емоционален свят! Заедно с новите герои, които се включват в приключенията им, домашните любимци ще останат Сами вкъщи 2 и ще ви очакват в кината на 14 юни на 2D, 3D и 4DX! А ние се питаме дали вашият настоящ или мечтан домашен любимец прилича на някого от тях? ПоПоТам и Форум Филм България ви канят да се включите в новата ни игра с награди!

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА: коментар под поста на играта във Фейсбук на адрес:  https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/2404002566497187  участниците трябва да отговорят на следния въпрос:

На кого от героите във филма „Сами вкъщи 2“ прилича или искате да прилича вашият домашен любимец?

Отговорът може да бъде с текст, снимка, рисунка, видео или както още ви подскаже въображението.

НАГРАДИ

Ще бъдат дадени общо четири награди. Участникът с най-оригинален отговор ще получи:

Висулка „Снежко“ + занимателна игра

Трима от участниците ще получат по жребий следните награди:

1.       Диадема „Клои“;

2.       Хавлия

3.       Бандана за домашен любимец

СРОК  НА ИГРАТА

Играта стартира на 10 юни 2019 г. и ще продължи до 16 юни 2019 г. Победителите ще бъдат обявени на 17 юни 2019 г. на сайта ПоПоТам под тази публикация, и във Фейсбук страницата на ПоПоТам в коментар към поста на играта: https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/…..

УЧАСТНИЦИ

В играта могат да участват всички лица, които не са служители или близки на организаторите от Форум Филм и ПоПоТам. Децата се представляват от техните родители или законен настойник.

ПОБЕДИТЕЛИ В ИГРАТА

На 17 юни 2019 г. бяха изтеглени победителите в играта.

Наградата на журито – Висулка „Снежко“ + занимателна игра печели Десислава Поповска.

Диадема „Клои“ печели Деси Вълкова.

Хавлия печели Toni Mihaylov.

Бандана печели Леа Томова.

Честито на победителите!

Печелившите трябва да се свържат с ПоПоТам чрез съобщение във Фейсбук или на имейл: info@popotam.bg в срок от 2 дни за уточняване получаването на наградите. Ако печеливш не се свърже с екипа на ПоПоТам до изтичане на крайния срок, ще се проведе ново теглене.

Домашните любимци ще останат Сами вкъщи 2 и ще ви очакват в кината на 14 юни на 2D, 3D и 4DX! Подгответе се за страхотното преживяване с официалния трейлър на филма:

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!