ИГРАЙ В ПАРКА НА ЧУДЕСАТА И СПЕЧЕЛИ НАГРАДА!

Share

От 19 април ще гледаме в кината „Парка на чудесата” – анимационен филм за едно вълшебно място, където въображението оживява и където всяко дете би искало да се озове. Малката мечтателка Джун заедно със своите приятели – обитателите на парка, се впуска в щуро приключение, за да върне чудото в Парка на чудесата. За да стане то още по-вълшебно, ПоПоТам и Форум Филм България ви канят да се включите в игра с награди!

 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

В коментар под поста на играта във Фейсбук на адрес: https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/2362140084016769 участниците трябва да отговорят на следния въпрос, като изберат за верен един от трите отговора:

Къде се намира Парка на чудесата?

а) в Австралия

б) на Луната

в) във въображението на Джун

 

НАГРАДИ

Петима от участниците, избрани на случаен принцип, ще получат следните награди, по една за всеки печеливш:

– 2 бр. комплект магнитна рамка с вълшебен маркер

 

– 1 бр. щурава чаша

 

 

 

– 1 бр. магнитен конструктор

 

 

– 1 бр. суитшърт

 

 

 

СРОК  НА ИГРАТА

Играта стартира на 15 април 2019 г. и ще продължи до 22 април 2019 г. Победителите ще бъдат обявени на 23 април 2019 г. на сайта ПоПоТам, под тази публикация, и във Фейсбук страницата на ПоПоТам, в коментар към поста на играта: https://www.facebook.com/popotam.bg/posts/2362140084016769

 

УЧАСТНИЦИ

В играта могат да участват всички лица, които не са служители или близки на организаторите от Форум Филм и ПоПоТам. Децата се представляват от техните родители или законен настойник.

 

ПОБЕДИТЕЛИ В ИГРАТА

По един комплект магнитна рамка с вълшебен маркер печелят:

Ivelina Aleksieva

Birsel Mustanova

Щурава чаша печели Aleksandra Rashina

Магнитен конструктор печели Alexandra Petkova

Суитшърт печели Виктор Димитров

 

Печелившите трябва да се свържат с ПоПоТам чрез съобщение във Фейсбук или на имейл: info@popotam.bg в срок от 2 дни за уточняване получаването на наградите. Ако печеливш не се свърже с екипа на ПоПоТам до изтичане на крайния срок, ще се проведе ново теглене.

 

Парка на чудесата идва в кината на 19 април на 2D, 3D и 4DX. Потопете се в атмосферата на тази фантастична история с официалния трейлър на филма, озвучен на български език.

 

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!