Цирк Балкански в София с благотворителни спектакли в подкрепа на УНИЦЕФ

Share

Академичен цирк „Балкански“ дарява на УНИЦЕФ  1 лв. от всеки закупен билет за представленията си в град София, които ще се проведат на цирковата площадка в парк „Възраждане” (Зона Б-5) в периода 09.11.2018 г. – 02.12.2018 г.

Каним ви да се присъедините към общата мисия на УНИЦЕФ и най-големия цирк на балканския полуостров в подкрепа на децата.

В рамките на представленията ще участват артисти от пет страни: България, Италия, Колумбия, Русия и Украйна. Големият атракцион „Гигантското колело на смъртта“, носител на два рекорда Гинес, ще бъде представен от Велизара и Николай Балкански − носители на престижните отличия „Сребърен клоун” и „Икар”. Екстремният номер „Глобусът на смъртта” отново ще се изпълнява от любимците на малки и големи − Хел Райдърс. В шоуто ще се включи и удостоената с Почетния знак на Министерството на културата „Златен век” еквилибристка Кристина Костова.

Началните часове на спектаклите в град София са 16:30 и 19:30.

Билетите се закупуват на касата на цирка или онлайн на http://circus-balkanski.eu/ За деца до 3 г. не се заплаща и не се ползва място.

За допълнителна информация – тел. на касата на цирка: 0878/ 57 06 02

Текст и илюстрация: Цирк Балкански и www.unicef.org/bulgaria

Повече за програмата, часовете на представленията и цените на билетите тук: http://popotam.bg/events/цирк-2-2018-11-09

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!