С FUNDAY учим английски, забавлявайки се!

Share

FUNDAY е единствената съботна чуждоезикова програма в София, осигуряваща на децата 5 учебни часа на ден с преподаватели от Англия, с разнообразни спортни занимания и с ателиета по приложни изкуства.

Предназначена е за деца от 5 до 15-годишна възраст.

Учителите, които са естествени носители на езика, събуждат любопитството на децата към езика и им помагат да придобият самочувствие и увереност в ежедневната му употреба.

Чрез интерактивната методика на преподаване- работа по проекти и учене чрез преживяване и грижливо подбрани теми за всяка една от съботите, децата във FUNDAY напредват неусетно и усвояват енциклопедични знания и нова лексика  на английски език .

Всяка събота, освен учебните часове, децата споруват активно и се забавляват на открито: катерене,  ориентиране, Ла крос,бейзбол ,фехтовка конна езда, Kango Jumps, и др.

Децата развиват  умения и креативност в разнообразните ни ателиета по изкуства – скулптура, декупаж, стъклопис, плъстене с вълна, квилинг, оригами  и други.

Чрез FUNDAY  заедно ще превърнем съботата в най-мечтания ден за Вашите деца и за цялото Ви семейство.

Съботният FUNDAY стартира на 29-ти септември 2018 год. и ще продължи до 8-ми юни 2019 год.! Можете да се регистрирате за абонамент тук.

Възползвайте се от 10% отстъпка за ранно записване до 14.09.2018г.

* Промоцията важи при сключване на договор и заплащане на абонамента до 14.09.2018 год.

Подробна информация за програмата можете да получите на funday.bg

Актуалните промоции и отстъпки следете във  facebook страницата на FUNDAY.

 

 

 

 

 

Текст и илюстрации: FUNDAY

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!