Лятна ваканция с FUNDAY SUMMER ADVENTURE – едно незабравимо приключение!

Share

Най-добрият начин детето да научи чужд език е то да бъде потопено в естествената среда на този език и неусетно да усвоява знания, докато се забавлява. Хубаво е през ваканцията практиката да продължава, дори да се разширява, за да не се забравя наученото, а детето да прекара ползотворно и запомнящо се лято.

Такава възможност предлага чуждоезиковата програма FUNDAY SUMMER ADVENTURE. Това е единствената лятна програма в София, която осигурява на децата целодневни занимания в англоезична среда. Приключението започва на 18 юни и ще продължи чак до 7 септември, всяка седмица от понеделник до петък от 9 до 17 ч.!

Всеки ден за малките ученици, които посещават FUNDAY SUMMER ADVENTURE, са осигурени 5 учебни часа с квалифицирани преподаватели от Англия и Америка, за които английският е роден език!

Native speakers преподавателите прилагат интерактивни методи на обучение, опиращи се на учене чрез преживяване и работа по проекти, чрез потопяване на децата в свят на наука и приключения, за да провокират любопитството им към езика и им помогнат да бъдат уверени в ежедневната му употреба.

Какви са ползите за децата?

  • те неусетно преодоляват предизвикателствата на чуждия език,
  • разширяват речниковия си запас по английски език,
  • обогатяват енциклопедичните си познания,
  • подобряват комуникативните си умения на английски език
  • усвояват нови знания без скука и излишно натоварване,
  • придобиват самочувствие в общуването на чужд език

Заниманията са разнообразни, допълнени от ателиета по приложни изкуства, в които се упражняват различни техники. Средата стимулира децата, за да обогатяват творческите си уменията, да развиват интелекта и креативността си и и да намират най-подходящите за тях увлечения.

Спортът също е широко застъпен в лятната програма FUNDAY SUMMER ADVENTURE. По време на специалните междучасия и следобеди за децата има много забавления на открито и активни занимания по различни спортове: плуване, конна езда, стрелба с лък, катерене, канго джъмпс и др. За малките ученици често се организират пикници, походи, посещения на детски развлекателни паркове.

А краят на седмицата е посветен на семейството! В специален открит урок децата ще демонстрират напредъка си по английски език и ще се забавляват заедно с преподавателите и родителите си. Освен това екипът на FUNDAY поддържа активен контакт с родителите, като ги уведомява по имейл за темите, които са различни всяка седмица, програмата и новини.

Можете да следите всичко, което се случва във FUNDAY SUMMER ADVENTURE във  Facebook, където всеки ден се публикуват снимки от приключенията на участниците в лятната програма.

Още информация за програмата, промоции и отстъпки ще намерите на сайта на FUNDAY.

Ако вече сте готови с решението, ето тук можете веднага да запазите място в лятната програма за Вашия малък ученик и да стартирате приключението!

Вижте снимки и видео, за да придобиете по-добра представа как малките FUNDAY-ци ще се забавляват през лятната ваканция:

 

 

 

Коментари

Leave A Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!